What’s in your bag, Stela Mikșanski? / „Geanta preferată are o culoare clasică și mărime perfectă”

Geanta unei femei poate fi considerată un adevărat mister. Și pentru că echipa Fashion Guide e curioasă, și-a propus să afle ce ascund în geantă vedetele autohtone. Astfel, am lansat un nou proiect: „What’s in your bag?”

 stela miksanski web

Prezentatoarea de la Publika TV, Stela Mikșanski, ne-a lăsat să-i descoperim micile secrete din geantă și să le arătăm cititorilor noștri. Mai mult, Stela ne-a dezvăluit ce poartă de obicei cu ea, care sunt brand-urile preferate, unde face cumpărături, ce produse cosmetice folosește pentru îngrijirea zilnică și care e accesoriul care face diferența într-o ținută.

IMG_8687 IMG_8696 IMG_8702 IMG_8709 IMG_8774-Recovered IMG_8779 IMG_8813 IMG_8820 IMG_8841 IMG_8865

Îmi place stilul clasic, romantic, elegant, lejer, dar nu am reguli în privinţa asta. Mă îmbrac după dispoziţie şi timpul de afară.

Nuanțele preferate sunt cele pastelate (roz pal,  mentă, mov), de asemenea ador toate nuanţele de albastru şi culoarea anului 2015 Marsala-Pantone, care până acum eu îi spuneam vin murdar sau roz vintage. Ce bine că în sfârşit are o denumire.

Fac shopping prin cei de la buyer.md, care aduc lucruri din toate colţurile lumii. Din brand-urile de încălțăminte care pot fi găsite la noi prefer Carlo Pazolini, iar uneori merg la mall-urile din Iași. Şi din produsele autohtone aleg câte ceva. Am o rochie Sekana, O’Blanc şi îmi place brandul de haine La Tyana recent descoperit.

Prefer gențile achiziționate de peste hotare, îndeosebi de la Michael Kors. Aceasta e geanta mea preferată pentru că are o culoare clasică, o mărime perfectă pentru a-ţi pune tot necesarul, dar nu prea multe, şi are o calitate foarte bună în raport cu preţul său. E un cadou de la iubitul meu.

În geantă port lucrurile care în zilele noastre sunt absolut necesare: două telefoane, încărcător şi căşti la ele, portmoneul cu bani, actele şi mai ales permisul de conducere, trusa de machiaj pentru muncă, crema organică pentru mâini și aţa dentară.

Uneori, noi femeile luăm foarte multe lucruri din categoria „pentru orice eventualitate” .

Accesoriile preferate sunt ceasul, broşa, cerceii şi cureaua. Ultima face diferenţa pentru orice ţinută, mai ales în cazul unei rochii.

Folosesc produsele cosmetice organice Antos. Reguli zilnice nu prea am, doar pot pot menționa că nu folosesc loţiune tonică pentru faţă ci apă florală. E mult mai plăcută şi sigură pentru sănătate. De asemenea când obosesc aplic cubuleţe de gheaţă pe faţă.

Din trucurile de frumusețe pe care le practic se numără uleiul de măceș adăugat în crema de noapte, astfel se absoarbe mai bine uleiul în piele. Apropo, uleiul de măceş reduce roşeaţa, ridurile fine și regenerează pielea. De asemenea folosesc un gel de duş care conţine ingrediente naturale, cu miere şi romaniţă pentru calmare. Acesta nu îmi usucă pielea, ci o face moale şi netedă. Totuşi mă dau de fiecare dată cu cremă sau ulei după duş sau baie pentru a menţine elasticitatea pielii.

Dacă aș putea purta în geantă doar trei lucruri, acestea ar fi: un ruj de culoare nude, portmoneul meu care are un loc separat pentru telefon (deci inclusiv cu telefonul) şi un carnet pentru notițe.

După întâlnirea cu echipa Fashion Guide, în geanta Stelei Mikșanski și-a făcut loc un produs nou – rujul Ultra Colour Indulgence de la AVON.

 

Avon-Ultra-Color-Indulgence-Lipstick-6-1024x664

Foto: Iuri Cazac

Partener: AVON

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Milano Fashion Week / Versace colecția primăvară-vară 2014