Beauty Trend / Machiajul natural cu accente îndrăznețe de culoare

Un trend popular în această primăvară, pe care trebuie neapărat să-l încerci, este machiajul natural cu accente îndrăznețe de culoare. În pofida faptului că acest tip de make-up conține culori pronunțate, machiajul dat este perfect atât pe timp de zi, cât și pentru un eveniment special de seară.

Fashion Guide în colaborare cu AVON vine cu câteva recomandări utile și îți prezintă un proiect foto prin care îți arată pas cu pas cum să creezi un make-up natural cu accente îndrăznețe de culoare și de ce produse ai nevoie.

PicMonkey Collage

Baza machiajului 

Prima etapă în orice machiaj constituie pregătirea feței pentru aplicarea fondului de ten. Curăță tenul cu un demachiant special pentru tipul pielii tale. Apoi folosește o cremă de bază pentru a conferi hidratarea necesară pielii. După ce crema este bine absorbită aplică fondul de ten pe toată suprafața feței și a gâtului. Fixează machiajul cu un strat fin de pudră.

Scoatem în evidență sprâncenele și pomeții

Pentru o privire senzuală și profundă, este important să scoți în evidență sprâncenele. Optează pentru o formă mai groasă a acestora, care să-ți avantajeze trăsăturile feței și fardează-le ușor cu un creion sau fard special.

Pentru a reda un aspect mai fresh tenului, aplică fardul de obraz pe linia pomeților. Este important să nu exagerezi cu intensitatea nuanței. Încearcă să redai un aspect cât mai natural feței. Pentru a obține rezultatul dorit, recomandăm să folosești perlele iluminatoare de la AVON.

IMG_8354

IMG_8356

Machiajul ochilor

După ce am accentuat sprâncenele și pomeții, poți efectua conturul ochilor cu ajutorul unui eye-liner. Încearcă să trasezi linia cât mai aproape de rădăcina genelor. Atsfel, vei evita golurile între gene și linia de tuș. Apoi, îți rămâne doar să desenezi codița potrivită ochilor tăi.

IMG_8366

IMG_8369

Gene voluminoase

Pentru a obține un efect de alungire,  mișcă peria rimelului în stânga și în dreapta de la baza genelor. Apoi, cu un pieptene special pentru gene, scoate excesul de mascara.

IMG_8399

IMG_8404

Rujul marsala

Culoarea anului 2015, marsala, a devenit extrem de populară și în machiaj. Pentru a reda buzelor o culoare spectaculoasă, optează pentru rujul AVON de nuanță marsala. Folosește o pensulă specială pentru aplicarea rujului sau pentru a elimina surplusul de produs.

IMG_8416

IMG_8422

Iată și rezultatul:

IMG_8497 IMG_8499 IMG_8495 IMG_8487 IMG_8479
IMG_8463
IMG_8472

Foto: Iuri Cazac

Model: Gabriela Rotaru

Make-up artist: Ekaterina Ketrușka

Pentru machiajul prezentat mai sus au fost folosite următoarele produse:

Fard de obraz Face pearls de la AVON

Eyeliner  negru de la  AVON, gama LUXE

Mascara BIG & Daring pentru volum de la AVON

Ruj Ultra Color Bold de la AVON

 

IMG_8653

 

 

 www.avon.md

 

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
dkny resort 2015
DKNY, Colecția Resort 2015