AVON NUTRA EFFECTS BEAUTY TEST / Svetlana Postolachi: „Tenul meu a devenit mai luminos”

La inițiativa AVON și Fashion Guide, patru femei au testat timp de două luni setul format din creme hidratante, o spumă de curățare revitalizantă și o loțiune tonică matifiantă din gama Avon Nutra Effects. După finisarea perioadei de testare, fiecare a oferit un interviu site-ului fashionguide.md în care a povestit propria experiență, cum se simte tenul lor după ce au aplicat produsele, care sunt problemele cu care se confruntă pielea și cum au reușit să le soluționeze. 

După ce ne-a împărtășit experiența interpreta Aliona Moon, soprana Olga Busuioc și prezentatoarea TV Olga Fedosenko, ultima protagonistă a proiectului este Svetlana Postolachi, cofondatoarea site-ului fashionguide.md.

Processed with VSCOcam with m5 preset

Cum începe de obicei dimineața ta și care este ritualul zilnic de înfrumusețare?

 

Imediat după trezire beau un pahar cu apă, după care urmează un duș contrastant. Încep cu apă caldă și finisez cu apă rece, astfel organismul meu se revigorează imediat și mă simt cu mult mai energică. Apoi urmează procedurile de curățare a feței și pregătirea acesteia pentru make-up. Foarte important este și micul dejun. Prefer să mănânc un ou fiert, toast și magiun de fructe și ceai fără zahăr sau terci cu nuci și cafea.

Cel mai important lucru de care încerc să țin cont este consumul mare de apă. Uneori prefer să beau apă cu un pic de ghimbir și mentă. La fel nu uit de exerciții fizice. Minimum patru ore de sport intens pe săptămână mă ajută să mă simt bine în corpul meu și îmi oferă mai multă încredere.

 

Cum obișnuiești să-ți îngrijești tenul? Ce produse folosești și cum le aplici?

 

În primul rând sunt foarte atentă la produsele cosmetice pe care le folosesc, în special la fondul de ten.  Pentru mine este important să niveleze nuanța pielii și să acopere un pic imperfecțiunile. Acesta trebuie să fie cât mai cremos, foarte lejer și practic invizibil. Sunt adepta unui machiaj foarte natural, fie acesta de zi sau chiar de seară. Atunci când oboseala e foarte evidentă pe fața mea,  iau niște cubulețe de gheață, le învelesc într-un șervețel și le țin pe cearcăne timp de două minute. La fel nu uit de cel mai important ritual de frumusețe – demachierea.

 

Cu ce probleme se confruntă tenul tău în timpul sezonului rece? Cum le soluționezi?

 

Cea mai mare problemă a tenului meu este acneea. Aceasta este cauzată de disfuncții hormonale și insuficiența de somn. De aceea mă strădui să am grijă de sănătatea mea și să dorm 6-7 ore pe zi. Insomnia este prietena mea cea mai bună, de aceea e greu să mențin un astfel de regim. În sezonul rece, problema cea mai mare este deshidratarea pielii, de aceea folosesc regulat, dimineața și seară o cremă hidratantă.

 

Care sunt proprietățile produselor perfecte pentru față? Cum ar trebui să fie acestea?

 

Produsele pe care le folosesc trebuie să fie foarte ușoare, moi, plăcute la miros și să aibă o capacitate bună de absorbție în piele.

 

Timp de două luni ai testat produsele de la Avon, gama Nuttra Effects. Ai observat vreo schimbare? Cum au acționat?

 

Dimineața foloseam soluția tonică pentru a reda un aspect mat pielii și crema-gel Hydration pentru a-l hidrata în același timp, iar seara optam pentru spuma care îmi curăța profund tenul și crema Balance, aceasta îmi revigora complet tenul.

 

Au avut careva beneficii? Ti s-au potrivit tipului de piele?

 

De regulă sunt foarte sensibilă la produse cosmetice noi, dar folosind produsele Avon nu am avut nici o alergie sau iritație a pielii. Beneficiile le-am simțit chiar după primele zile de folosire. Tenul meu devenise mult mai luminos și mai odihnit.

 

Care din cele 4 produse din set ți-au plăcut cel mai mult? Le-ai recomanda? 

 

Mi-a plăcut spuma pentru faptul că este extrem de moale și plăcută la atingere. La fel recomand crema Hydration. Doar câteva picături de cremă sunt suficiente pentru a hidrata tot tenul feței, iar efectele sunt vizibile.

 

Consideri că o femeie se simte mai încrezătoare atunci când tenul ei arată bine?

 

Consider că tenul îngrijit, corpul bine definit și un mod de viață sănătos conferă încredere, puteri și echilibru pentru orice persoană. O femeie sigură în frumusețea sa exterioară și cu dorința de a se dezvolta ca personalitate va trezi mereu un interes sporit și nu nu va fi trecută cu vederea.

 

Poți oferi câteva trucuri și reguli beauty cititoarelor fashionguide.md ?

 

Consumați cât mai multă apă, faceți multă mișcare, optați pentru un machiaj cât mai natural, uitați de gene și unghii false, sprâncene tatuate și păr în culorile curcubeului. Fiți naturale, zâmbiți cât mai des, dansați, fugiți, cântați și oferiți cât mai multă dragoste pentru tot ce vă înconjoară!

 

Processed with VSCOcam with m5 preset Processed with VSCOcam with m5 preset Processed with VSCOcam with m5 preset Processed with VSCOcam with m5 preset Processed with VSCOcam with m5 preset Processed with VSCOcam with m5 preset Processed with VSCOcam with m5 preset Processed with VSCOcam with m5 preset Processed with VSCOcam with m5 preset Processed with VSCOcam with m5 preset Processed with VSCOcam with m5 preset

Foto: Roxanne Werter

www.avon.md

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
couture make up
Cum obții un machiaj couture