Proiect Fashion Guide / Alegerea Svetlanei Postolachi: oja Avon Gel Finish în nuanțe fresh

În acest sezon sunt la modă nuanțele fresh, care duc imediat cu gândul la vară: verde, oranj, galben, albastru. Acestea te vor scoate imediat din anonimat.  Co-fondatoarea Fashion Guide, Svetlana Postolachi alege să poarte anume astfel de nuanțe pe unghii, astfel manichiura ei conferă ținutelor un aer jucăuș.

PicMonkey Collage

Tot timpul Svetlanei este dedicat domeniului de activitate în care depune multă pasiune: Digital Marketing & Social Media. Aceasta este adepta unui stil mai rebel și poartă adesea ținute lejere și comode, dar în care arată „effortless chic”.

YC153936

4

În viziunea Co-Fondatoarei Fashion Guide, ținuta perfectă constă dintr-o pereche de blugi boyfriend purtați cu o cămașă maxi oversized, iar culorile de pe manichiura ei sunt o pată de culoare care îi completează look-ul.

2 1

Și pentru că zilele calde de primăvară ne permit deja să purtăm încălțăminte cu vârful decupat, Svetlana a avut grijă ca pedichiura ei să se asorteze outfit-ului.

3

Nuanțele alese de Svetlana, Orange You Crazy, Emerald City și Wine and Dine me, fac parte din noua gamă Gel Shine de la Avon. Ojele oferă culoare intensă dintr-o singură aplicare și aspect de manichiură cu gel. Pentru un plus de strălucire și rezistență aplică și noul Top Coat. Ojele sunt disponibile spre comandare începând cu 5 mai.

Pentru a comanda produsele contactează Reprezentantul tău Avon sau caută unul pe www.facebook.com/Avon.md

Foto: Yan Colors

Text: Svetlana Gore

www.avon.md

Click pentru femei ROZ full page 210x242mm_PREVIEW

*conținut publicitar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
DIOR KIDS, COLECȚIA TOAMNĂ-IARNĂ 2014 / FOTO