Rochii fabuloase și trendy. Descoperă versatilitatea ținutelor de la Move

Brandul MOVE optează pentru simplitate și rafinament. Rochiile vapororase în culori pastelate de roz și albastru deschis sunt perfecte pentru o zi de vară. Rochiile sunt de-a dreptul fabuloase și unice datorită printului abstract pictat manual, care este asemănător unor picături de ploaie sau de rouă. Ținutele sunt pe alocuri în stilul anilor ’70 și ne aduc aminte de curentul hippie.

mve (16)mve (1)

Look-ul impecabil este completat de o coafură lejeră cu alură rebelă. Piesele vestimentare se combină de minune cu bijuterii din lemn, de asemenea, în stil hippie. Coliere lungi, inele și brățări pentru mâini sau picioare vor deveni piesa de rezistență a outfit-ului. Cât despre asortare, rochiile din mătase pot fi purtate cu niște balerini, sandale sau pantofi. Iar dacă vrei să ieși din anonimat, atunci optează pentru o pereche de botine rock. Efectul va fi instantaneu.

mve (2) mve (11) mve (12) mve (13) mve (15)

În colecția brandului MOVE găsim rochii vaporoase în nuanțe precum mov pal sau verde marin. Croială rochiilor este simplă și deosebită. Piesele vestimentare sunt versatile și conferă multă flexibilitate. Combinată cu un sacou elegant, rochia se încadrează perfect look-ului office. Adeptele stilului casual sau sport-chic pot asorta rochiile de la MOVE cu o pereche de adidași.

mve (7) mve (6) mve (8) mve (3) mve (10)

În acest sezon, fashionistele sunt înnebunite după rochiile maxi. Brandul MOVE a pregătit o varietate de piese vestimentare la acest capitol. Este vorba despre un suit compus din fustă maxi și crop top. Pentru acest look, designerii au ales culoarea serenity, desemnată de Institutul Pantone drept culoarea anului 2016. Ținuta arată impecabil și high fashion.

mve (5)

Un look sofisticat și plin de rafinament îl poți obține și datorită acestei rochii semnată de MOVE. Piesa este vedeta sezonului datorită croielii neobișnuite. La poale, rochia are trei rânduri de drapaje de material. Fie că optăm pentru o rochie obișnuită, fie pentru un suit din fustă și top, look-uri sunt memorabile.

mve (14)

La fel de trendy sunt și rochiile maxi largi. Ținuta are elemente asemănătoare cu cele ale cămășilor de noapte. Trendul rochiilor tip „cămașă de noapte” este destul de îndrăzneț și revoluționar. Cert este că designerii de la MOVE sunt în pas cu renumitele colecții ale caselor de modă precum Celine și Calvin Klein. Rochia extrem de lejeră din mătase este de un alb impecabil, iar la umeri și poale apare un print auriu. De altfel, piesa are aplicații de dantelă. Look-ul este romantic.

mve (19) mve (20)

Pentru adeptele unui look mai conservator, creatorii de modă au pregătit și piese vestimentare clasice. Șorțuri pastel cu talie înaltă, bluze de mătase și sacouri maxi. Cele trei haine împreună, se transformă într-un outfit stilat. Look-ul prinde viață datorită bijuteriilor în stil hippie.

mve (17) mve (18)

Photo: Vadim Putregai
Brand: MOVE Womenswear
Styling: Doina Popov
Text: Svetlana Gore

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
The flavour style / Fearless birds