Proiect Fashion Guide / Alegerea Elenei Ganciucova: Oja Avon Gel Shine în nuanțe stridente

În acest sezon, este recomandată o manichiură stilată și stridentă. Nuanțele de albastru, marsala, violet și coral sunt exact ceea de ce ai nevoie pentru a fi în pas cu tendințele. Exact aceste culori sunt și pe placul redactorului-șef Fashion Guide, Elena Ganciucova. Aceasta a optat pentru oja Avon Gel Shine, astfel look-ul ei a devenit unul chic. 

IUR_8615 IUR_8634IUR_8671

Elena Ganciucova este director de Marketing și PR. Jobul ei presupune implicare creativă, așa că manichiura în nuanțe stridente pentru care a optat este o doză de inspirație și entuziasm. Pe lângă asta, Elena este pasionată de travel, astfel  toate activitățile ei sunt planificate în funcție de destinațiile de vis care vrea să le viziteze. Nuanțele de ojă de la Avon Gel Shine exprimă perfect starea și stilul de viață al Elenei.

IUR_8893IUR_8676IUR_8657

Elena este adepta unui stil vestimentar elegant, clasic dar și casual. Din garderoba ei nu lipsesc blugii care îi conferă flexibilitate. O piesă-cheie din outfit-urile ei sunt cămășile elegante ce sunt combinate cu ușurință. Iar pentru a fi completat look-ul perfect, Elena optează pentru genți în nuanțe mai accentuate. În așa mod, tânăra își crează o ținută cu ajutorul căreia iese din anonimat.

IUR_8845 IUR_8840 IUR_8727 IUR_8655 IUR_8576

Nuanțele alese de Elena Fabulous, Verry Berry, Sapphired Up și Lavander Sky, fac parte din noua gamă Gel Shine de la Avon. Ojele oferă culoare intensă dintr-o singură aplicare și aspect de manichiură cu gel. Pentru un plus de strălucire și rezistență aplică și noul Top Coat. Ojele sunt disponibile spre comandare începând cu 5 mai. Pentru a comanda produsele contactează Reprezentantul tău Avon sau caută unul pe www.facebook.com/Avon.md

Foto: Iuri Cazac

Text: Svetlana Gore

www.avon.md

Click pentru femei ROZ full page 210x242mm_PREVIEW

*conținut publicitar

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Eleganța întruchipată. Colecțiile Spring 2017 prezentate la New York Fashion Week / Part II