EXPERIMENT AVON

Experiment Fashion Guide: Tablou creat în oja Gel Shine marca AVON!

Oja marca AVON este perfectă nu doar pentru o manichiură impecabilă, dar și pentru crearea unor picturi inedite. Echipa Fashion Guide și-a propus să afle cât de rezistente sunt produsele de la Avon. Așa că am organizat un experiment de testare a calității ojei din gamă Avon Gel Shine. Pictorița Nicoleta Vacaru s-a ales cu provocarea de a picta un tablou utilizând doar aceste produse de la Avon.

avon gel shine

Artista Nicoleta Vacaru a schimbat obișnuita paletă de culori cu guașe și zecile ei de pensule, pe câteva sticluțe cu ojă de la Avon. De la culori pastelate și deschise precum, crem și bej, până la tonuri stridente de roșu și mov. Toate aceste nuanțe au fost folosite pentru crearea tabloului.

IUR_8281

avon gel shine

Desenul este de-a dreptul unul trendy. Acesta reprezintă o femeie care se îndulcește cu o acadea. Schița tabloului a fost concepută și desenată de Nicoleta. Iar pentru a prinde viață acea bucată de hârtie, pictorița a purces la colorare.

avon gel shine

Prima nuanță a fost un crem pastel Gel Shine de la Avon. Ulterior, le-a venit rândul și altor culori precum mov, maro, albastru, coral, orange și multe altele. În total, pentru crearea picturii au fost utilizate 10 nuanțe Gel Shine.

avon gel shine avon gel shine

Nicoleta Vacaru a fost încântată de provocarea echipei Fashion Guide, mai ales că produsele de la Avon i-au oferit posibilitatea să creeze opere de artă fără accesoriile de bază a unui pictor. În final, tabloul a ieșit perfect și fără cusur.

avon gel shine avon gel shine avon gel shine

Echipei Fashion Guide i-a rămas decât să constate că oja Avon a trecut cu brio testul. Fashion Guide te îndeamnă să îți pictezi propria manichiură cu oja Gel Shine de la Avon.

IUR_8425 IUR_8466 IUR_8501

IUR_8496

Foto: Iuri Cazac

Text: Svetlana Gore

www.avon.md

Click pentru femei ROZ full page 210x242mm_PREVIEW

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
20 de coafuri simple și stilate potrivite pentru orice nuntă / FOTO