FASHION GUIDE RECOMANDĂ / 3 OFERTE FASCINANTE PENTRU VACANȚA DE VARĂ

Dacă încă nu ți-ai planificat vacanța de vară, dar îți dorești o călătorie de neuitat, atunci acest articol este pentru tine. Cu siguranță nu vei fi împotrivă de noi cunoștințe, un program încărcat cu excursii, shopping, pub-crawling-uri și distracții. Și da! Pentru toate aceste plăceri nu e nevoie să scoți mulți bani din buzunar. În această vară îți recomandăm să descoperi ce sunt călătoriile în grup și ce oferte avantajoase ne propun cei mai înrăiți traveleri de la Escape Adventures.

Size-60

EUROTRIP: AMSTER IN JULY

În perioada 22-31 iulie va avea loc cel mai crazy EUROTRIP al verii. Tot de ce ai nevoie este bagajul, pașaportul, energie și poftă de umor. De ce? Pentru că 50 de traveleri entuziaști vor cutreiera Europa cu autocarul. În transport, băuturile răcoritoare, muzica bună și filmele captivante sunt garantate. Așadar, pe lângă un autocar plin cu noi prieteni, vei avea parte de excursii panoramice prin Budapesta, gustări delicioase la Viena, petreceri de neuitat la Amsterdam, vizite în muzee și galerii de artă, dar și plimbări prin cele mai frumoase parcuri ale Parisului. Iar după atmosfera romantică din Paris, vei avea parte de muuuuultă bere! Ghici unde? Exact! La Praga!

Detaliile Eurotrip-ului

Size-13 Size-15 Size-22 Size-27 Size-51 Size-55 Size-61 Size-62

EUROTRIP: BEACH ESCAPE

Dacă ești cu gândul la plaje și petreceri de neuitat pe malul mării, cei de la Escape Adventures au pregătit o călătorie în care vei putea ajunge la cele mai bune plaje din Europa. Yeah! It’s getting hot in here! Eurotripul va începe cu un tur pietonal și un pub-crawl prin Budapesta și va continua cu staționarea în una dintre cele mai celebre stațiuni balneoclimaterice din lume – Cannes! Aici vei putea să guști din delicatesele marine, să te odihnești pe plajă și să te cufunzi în apele cristaline a Coastei de Azur. După o noapte nebună în unul din cele mai tari cluburi din Cannes, traseul va contiua spre Nice, ceea ce înseamnă că petrecerile pe plajă și savurarea cocktail-urilor va continua! Și dacă ai visat vreodată să ajungi într-un colțișor de rai cu plaje superbe și apa mării azurie ca în cel mai frumos wallpaper de pe desktop, atunci să știi că visul va deveni realitate odată ce vei ajunge direct la Saint-Tropez. Aici vei avea ocazia să vizitezi yacht club-uri, priveliști pitorești ce îți vor tăia respirația și cele mai interesante edificii locale. Imaginile impresionante și localurile de lux vor continua la Monaco și Viena.

Detaliile Eurotrip-ului image15 image19 image23 image25 image27

Size-26

EUROTRIP: BARCELONA IN AUGUST

În perioada 12 – 23 august va fi cel de-al treilea trip prin Europa. Împreună cu alți 50 de călători înrăiți, vei avea parte de cele mai frumoase amintiri. Și asta pentru că programul călătoriei este unul foarte interactiv. Te vei plimba prin Budapesta și vei savura arhitectura și bucătăria locală. Vei afla gustul adevărat al pastelor și pizzei italiene la Milano. Vei avea parte de o excursie prin orașul de lux al Europei – Monaco. Te vei putea relaxa pe plajele fierbinți ale Barcelonei, iar dacă preferi lumea subacvatică, trebuie neapărat să vizitezi L’aquarium de Barcelona. Și dacă nu te-ai relaxat îndeajuns pe malul mării, odihna pe plajă poate continua la NiceUltimul oraș din acest trip – Viena! Aici te vei îndulci din patiseria tradițională servind o cafea delicioasă, privind castelele imense și alte edificii de importanță majoră pentru întreg continentul european.

Detaliile Eurotrip-ului

Size-27

budapesta 1 image041 image121 image141 image181 image191 image231Pentru detalii sună la: 060260061 sau accesează www.esc.md

Evenimentele călătoriilor pe Facebook: Eurotrip #1: Amsterdam in July Eurotrip #2: Beach Escape Eurotrip #3: Barcelona in August

Foto: Arhiva personală Escape Adventures Text: Svetlana Postolachi

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Oscar 2014 / 10 vedete care au strălucit pe covorul roșu