PREZENTARE DE MODĂ ÎN AER LIBER – „DIN INIMĂ FASHION SOIREE”

În data de 7 iunie colecțiile brandurilor „DIN INIMĂ”  vor fi prezentate la Chișinău, pentru prima dată în aer liber. Evenimentul este organizat de Asociația Patronală a Industriei Ușoare din Moldova (APIUS), cu susținerea partenerului strategic, Proiectul de Competitivitate al USAID Moldova.

fashion soiree

Ținute vaporoase de vară create de designerii autohtoni vor fi prezentate în cadrul fashion show-ului. Oaspeții evenimentului vor avea parte de sangria, fructe de sezon și vinuri răcoritoare. Conform tradiției, pentru rolurile de modele sunt invitați 65 de politicieni, oameni de afaceri, personalități din cultură și industria muzicală, jurnaliști și vedete, care vor defila în ținute 100% autohtone.
 
Evenimentul va reuni colecțiile de vară de la brandurile: Georgette, Ionel, Julia Allert, Creme Brulee, Katea Gri, Divero, L’ame de femme, Ludmila Storojuc, Eho, Alina Bradu și Vivi Art Boutique.
 
Veniți să vă bucurați de evenimentul Fashion Soiree marca „DIN INIMĂ branduri de Moldova” și aflați direct de la creatorii de modă care sunt tendințele verii!
 

Fashion Soiree se va desfășura într-un loc neobișnuit – pe aleea verde din fața hotelului Jolly Alon.

Biletele pot fi procurate accesând www.iticket.md

Facebook Event: Fashion Soiree „Din Inimă Branduri de Moldova”

 

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Ținutele oaspeților la Gala CFDA Vogue Fashion Fund Awards 2014 / FOTO