Expoziție în Japonia „Le Théâtre Dior” – Video

Rochiile și creațiile iconice marca Dior pot fi admirate din 25 iunie la Osaka, Japonia. Renumita casă de modă a pregătit o expoziție de excepție, întitulată „Le Théâtre Dior”. Norocoșii vizitatori vor avea ocazia unică de a admira minuțios operele vestimentare a brandului. Creațiile renumite au fost reproduse în miniatură și arată identic cu cele care au fost purtate de cele mai faimoase personalități din lume. 


Printre ținutele prezentate va fi renumitul look „Bar Suit”, creat și prezentat la începutul anului 1947. Costumul compus dintr-o fustă midi neagră și un sacou clasic galben-crem, a revoluționat lumea modei și a dat tonul noului stil vestimentar. Expoziția nu va fi lipsită de cea mai renumită rochie semnată Dior. Aceasta este o adevărată operă de artă și face parte din colecția Miss Dior din 1949. Rochia este brodată cu paiete de aur și are țesături de trandafiri, iasomie și liliac.

Casa de modă a fost fondată în anul 1946 de către revoluționarul Christian Dior, numele căruia a devenit un brand de referință în lumea modei.

Text: Svetlana Gore

Sursa video: Youtube

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Daniela Hanganu, modelul de la prezentarea Chanel Haute Couture 2015: „Karl Lagerfeld mi-a părut simpatic”