Fashion Guide recomandă! Tratează-ți corect pielea de arsurile solare

Sesiunile de bronz încep atât de frumos, însă se pot încheia cu un final mai puțin fericit. În cazul în care ai ignorat regula de bază și te-ai bronzat între orele 11:00-16:00, atunci fii sigură că pielea ta a fost supusă unui adevărat șoc. Dacă tu credeai că pielea va obține o culoarea perfect arămie, atunci realitatea este că aceasta s-a făcut roșie.

Razele ultraviolete au inflamat pielea, motiv pentru care a crescut volumul de sânge în acea zonă, așa că pielea s-a colorat într-o nuanță pe care nu ți-ai dorit-o. Pentru a trata cât mai repede, dar și corect arsurile solare ți-am pregătit o listă de produse care te vor ajuta. În aceste momente, pielea este extrem de sensibilă așa că se poate infecta ușor, iar sfatul nostru este să nu întârzii cu folosirea cremelor și loțiunilor după plajă.

2

Sursa foto: www.vogue.com

După ce ai terminat sesiunea de bronz, grăbește-te să te răcorești cu un duș. După care, aplică pe corp o cremă după plajă care te va revigora. Poți opta pentru Prep Dermoprotect – Cremă după plajă 200 ml și/sau Prep Dermoprotect – Loțiune după plajă 200 ml.

02

Sursa foto: www.felicia.md

Asemenea loțiuni de corp ce se folosesc după plajă nu doar înmoaie pielea uscată, dar și te protejează în cazul în care ai exagerat cu statul la soare. Trebuie să ții cont de faptul că abia peste 2-3 ore îți dai seama că ai arsuri solare. Și pentru a preveni cât de puțin roșeața, atunci folosește aceste loțiuni după plajă. Produsele sunt revigorante, dar și îți ajută pielea să se restabilească mult mai repede după arsuri. În acest caz, poți folosi cu încredere Chicco Protecție Solară Loțiune după plajă 200 ml 0+, 200 ml.

Chicco Protecție Solară Loțiune după plajă 200 ml 0+, 200 ml

Sursa foto: www.felicia.md

Și pentru că arsurile solare sunt dureroase, iar pentru unii chiar insuportabile, atunci îți recomandăm să ai la îndemână un spray răcoritor pentru corp. Acesta îți va calma iritația pielii și va reduce riscul de a face febră. De altfel, medicii recomandă cu insistență să utilizăm produse after sun pentru ca stratul exterior al pielii, cel care a suferit arsuri, să se cojească cât mai repede. O soluție în acest caz ar fi produsul Bielenda Bikini ICE COLD spray răcoritor pentru corp după plajă, 150 ml.

o_a6b9d387994a91eb-1

Sursa foto: www.felicia.md

Pentru situațiile mult grave, în care arsurile solare sunt extrem de pronunțate și pielea este roșie, atunci îți recomandăm Bielenda Bikini Balsam S.O.S. pentru corp după plajă, 150 ml. Acest produs are un efect imediat, nu degeaba este indicat în denumire și cuvântul S.O.S. Totuși, încearcă să respecți regulile unui bronz sănătos și evită să mai ajungi în așa situație. Arsurile solare nu doar conferă un aspect fizic neplăcut și neîngrijit, dar mai și crește riscul de a face cancer de piele.

o_47753214a203f770-1

Sursa foto: www.felicia.md

P.S Toate aceste produse le puteți găsi în rețeaua de farmacii Felicia, tot acolo poți găsi Trusa de vară – Ghidul tău pentru o vară perfectă! Mai multe detalii le puteți găsi AICI

Text: Svetlana Gore

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Debutanții show-ului Moldova Fashion Days pe care n-ai voie să-i ratezi