ALEGEREA FASHION GUIDE / Nuanțele de violet și roz cuceresc această vară

După cum ziceam, zâmbetul senzual este cartea ta de vizită pentru această vară. Pentru un machiaj de vară impecabil, AVON îți vine în ajutor cu un nou produs – rujul lucios Shine Burst, care se încadrează perfect în actualele tendințe ale verii. 
Acesta cuprinde 15 nuanțe delicioase în ambalaje metalice colorate. Și pentru că gusturile și stilurile sunt diferite, AVON îți pune la dispoziție patru categorii diverse de nuanțe, și anume: nude, roz, roșu și violet. Echipa Fashion Guide a pus la încercare calitatea rujului.
IUR_0162IUR_0154Modelul Anastasia Ipate, a optat pentru nuanța Fresh Fucsia, care i-a accentuat zâmbetul senzual. Astfel dacă esti posesoarea unui ten usor de flatat de orice tip de ruj, beauty editorii consideră că ar trebui să virezi spre două tendințe majore: maro sau violet. Gustă din nuanțele Fresh Fuchsia, Vivid Cherry si Plum Shock care te vor copleși prin miros, culoare și textură.  Iar datorită formulei sale speciale, îmbogățite cu extract de fructe, cum ar fi: papaya, rodie și ulei de cocos, buzele tale se vor simți mereu hidratate.
IUR_0020IUR_0075IUR_0082IUR_0086IUR_0101 Prezentările de modă, aparițiile vedetelor și fashionistele în ținute de street style ne-au convins că rujul roz se poartă și în vara 2016! Nu ai cum să dai greș, pentru că toate nuanțele sunt pe val: Dragonfruit Pink, Rose, Tangerine Gleam și Calypso. Trebuie doar să le încerci!
IUR_0046 IUR_0131IUR_9948IUR_9990IUR_9905

Rujul Lucios Shine Burst poate fi al tău la un super preț de 79,00 lei. Pentru a comanda produsele contactează Reprezentantul tău Avon sau caută unul pe www.facebook.com/Avon.md

Foto: Iuri Cazac

Model: Anastasia Ipate

www.avon.md

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
The Teen Choice Awards / Cele mai stilate look-uri de vedetă