Autumn Guide: Ieși din anonimat cu gențile must have pentru toamna 2016

Multă culoare și mai multe aplicații gen bijuterii și un amalgam de extravaganță. Așa poate fi caracterizată pe scurt toamna 2016 din punct de vedere a genților.

Marii designeri au creat cele mai originale piese și ne recomandă cu insistență să le includem în outfit-urile noastre. Colecțiile Fall-Winter 2016 sunt pline de genți care mai de care, însă cele mai reușite sunt de la Victoria Beckham, Gucci, Prada, Balenciaga, Chloe și Coach.

22

1. Extravaganța nu trebuie uitată acasă sau să o ascunzi undeva în șifonier. Cred că ți-ai dat seama că o să începem acest top cu o piesă poate chiar revoluționară. Pun pariu că nu știai că noutatea acestui sezon este borseta care se poartă cu multă grație la brâu. Există milioane de genți trăsnite care se potrivesc de minune look-urilor tale. Efectul este wow și îți crează un look parcă rupt de pe podium.

c 3 c 6 c24 c25 24

2. Favoritele sezonului sunt gențile de mărime medie și care au o curelușă ce-ți permit să le porți pe umăr. Nu doar că sunt la modă, dar și mai sunt comode aceste gentuțe. Creatorii de modă au dat frâu liber ideilor inspiraționale și au creat adevărate capodopere de artă care le poți purta mereu cu tine. Fashionistele adoră anume aceste genți pentru că le porți purta în diverse moduri, fie pe umăr, fie curelușa sau lanțul îl ții în mână.

c 4 c23c20

000 3 7 9 1928 29

3. În topul tendințelor sunt și gențile mici doar cu o toartă… la fel de mică. Comparativ cu cele ce pot fi purtate pe umăr, acestea sunt considerate mai stilate. Într-adevăr, pentru sezonul de toamnă 2016, designerii au ignorat orice barieră de creativitate, iar rezultatul a ieșit perfect. Majoritatea genților au diverse aplicații gen bijuterie, diverse motive florale sau geometrice. Fără îndoială, asemenea genți sunt un must-have.

c13 c14 c19 c12 1020 c11 c 10

16

4. Gențile maxi sunt un must-have și în toamna 2016. Piesele sunt achiziționate și purtate cu ardoare dintr-un simplu motiv: sunt practice, încăpătoare și, desigur, frumoase. Totuși, sfatul de care ar trebui să ții cont este că dacă îți cumperi o geantă maxi, alege una originală. Evadează în această toamnă din zona de confort și optează pentru una cu imprimeuri, cu aplicații sau diferite motive și accesorii cool.

c16c 7 c 8 c15

2325 27 3213

5. Clutch-urile completează de minune o ținută deosebită pentru o cină sau o petrecere. De altfel, actualele tendințe ne dau de înțeles că geanta poate fi combinată și pentru un look mai casual. Așa că dacă vrei să fii trendy, pune ochiul pe un clutch colorat și bogat. De altfel, clutch-ul este predestinat să fie piesa de rezistență a outfit-ului.

c 5 c21 c22

18205 15 21 31

6. Iar dacă celelalte genți sunt un must-have aproape că în fiecare sezon, atunci rucsacul este relativ mai proaspăt. Acest accesoriu a devenit foarte popular, iar acum este combinat cu încredere la ținute elegante, departe de cele în stil sport. Designerii au reușit să le confere și acestora mai mult glamour datorită țesăturilor din care au fost croite și aplicațiilor care le înfrumusețează.

c18c 2

4 10 12

Sursa foto: www.vogue.mxwww.vogue.co.uk

Text: Svetlana Gore

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Cristina Surdu / Loafers lover