Look-uri romantice și extravagante. Colecțiile Spring 2017 prezentate la London Fashion Week / Part I

Richard Malone, Paul Smith, Emilia Wickstead și Burberry au făcut furori la London Fashion Week. Romantismul și extravaganța și-au lăsat amprenta, iar creațiile vestimentare îți taie respirația. Fashion Guide a selectat cele mai frumoase colecții, le-a analizat minuțios și a realizat un scurt review. Admiră prima parte a colecțiilor pentru sezonul de primăvară-vară Ready to Wear 2017.

Burberry. Christopher Bailey, directorul de creație al brandului nu a dus lipsă de inspirație. Colecția conține zeci de cămași cu volane, genți decupate cu aplicații gen bijuterie, jachete și rochii supradimensionate cu mâneci lungi. Fustele sunt deosebite. Acestea au fost croite în două straturi: primul fiind mai scurt și din material cu imprimeuri florale minuscule, iar cel de-al doilea fiind din tul.

Burberry 01 Collage Burberry 02 Collage Burberry 03 Collage Burberry 04 CollageA.V. Robertson. Au fost prezentate zeci de look-uri excentrice. Florile care par că cresc pe corpul femeii sunt motivele principale ale colecției. Linia vestimentară abundă în bluze și fuste transparente.

A.V. Robertson 01 Collage A.V. Robertson 02 CollageRichard Malone. Fără îndoială, albastru a fost inspirația de bază a designerilor. Colecția a atras privirile pentru bluzele în volum care au căpătat forma unei flori imense. Dungile în verde pal și albastru sunt recomandate viitorului sezon.

Richard Malone 01Collage Richard Malone 02 Collage Richard Malone 03 CollagePaul Smith. Colecția este un adevărat vis de primăvară. Nuanțele alese și combinate original între ele au creat un tablou vibrant. Un nou trend prezentat de casa de modă sunt costumele oversized cu alură masculină.

Paul Smith 01 Collage Paul Smith 02 Collage Paul Smith 03 CollageEmilia Wickstead. Colecția se numără printre favoritele de la London Fashion Week, iar creațiile pot fi considerate și revelația anului. Rochiile sunt gingașe și aduc aminte de moda anilor 70-80. Iubitoarele de modă au fost impresionate de stofele din care s-au executat creațiile.

Emilia Wickstead 03 Collage Emilia Wickstead 02 Collage Emilia Wickstead 01 Collage Emilia Wickstead 04 CollageMolly Goddard. Colecția este o adevărată explozie de ținute în culori intense de neon. Rochiilor voluminoase din tul le-au fost asortate cizme masive argintii.

Molly Goddard 01 Collage Molly Goddard 02 CollageAnya Hindmarch. Paltoane și sacouri care-și taie respirația au fost prezentate la London Fashion Week. Culorile alese sunt deosebite pentru aceste piese vestimentare. Albastru serenity, orange, mov și verde neon, un roșu aurora și alb, sunt câteva dintre nuanțele care au dat viață jachetelor la modă în primăvara 2017. Aplicațiile bogate nu au lipsit nici de pe genți.

Anya Hindmarch 01 Collage Anya Hindmarch 02 Collage Anya Hindmarch 03 Collage

Sursa foto: www.businessoffashion.com

Text: Svetlana Gore

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Un nou designer de accesorii bărbătești își face loc pe piața de acasă