Carouri, dungi și franjuri. Colecțiile Spring 2017 prezentate la Milan Fashion Week / PART II

Pasarela de la Milano a fost mai sclipitoare ca niciodată. Cele mai renumite case de modă și-au prezentat tendințile pentru viitorul sezon. În crearea unor look-uri sofisticate, designerii au găsit inspirație în cultura țărilor îndepărtate. Fashion Guide a selectat cele mai frumoase ținute, le-a analizat minuțios și a realizat un scurt review. Vezi a doua parte a colecțiilor Ready to Wear Spring-Summer 2017.

Prada. Piesa statement a colecției este eleganta cămașă peste care a fost îmbrăcat un top sexy pe bretele. Penele colorate din puf de pe sacouri și pantalonii evazați au conferit o doză mare de rafinament. Pentru viitorul sezon, Prada recomandă și carourile în fel de fel culori.

Prada Collage 01 Prada Collage 02 Prada Collage 03 Prada Collage 04 Prada Collage 05 Prada Collage 06Emilio Pucci. Moda anilor 90 este readusă, din nou, în lumina reflectoarelor. Rochiile mulate, fustele midi și bluzele pe alocuri transparente au fost create din stofe în culori vibrante și imprimeuri bine-definite. Acest ansamblu vestimentar a creat un adevărat curcubeu de modă pe podiumul din Milano.

Collage 01 Collage 02 Collage 03 Collage 04Giorgio Armani. Fără îndoială, protagonistul colecției este albastrul utilizat în câteva zeci de nuanțe diferite și toate originale. Pentru sezonul SS17, s-au creat ținute mult mai feminine și senzuale decât în colecțiile din anii precedenți. Rochiile marca Giorgio Armani au devenit și mai spectaculoase datorită bustierelor acoperite cu cristale.

Collage 1 Collage 2 Collage 3 Collage 4 Collage 5No. 21. Pentru sezonul cald 2017, Alessandro Dell’Acqua propune rochii elegante realizate din țesături de mătase și elemente croșetate. Franjurile și dantela au fost combinate cu aplicații de paiete. Look-ul modelelor a fost completat de câte un cercel supradimensionat aplicat doar urechea dreaptă.

No. 21 Collage 01 No. 21 Collage 02 No. 21 Collage 03 No. 21 Collage 04Fendi. Și în viitorul sezon Karl Lagerfeld ne delectează cu cele mai inspirate tendințe. Dungile verticale au devenit elementul must-have al colecției și a acaparat, la propriu și figurat, cămășile și pantalonii. O revelație de la Fendi sunt botinele asemănătoare cu șosetele fotbaliștilor. Pe lângă asta, rochiile sunt ușor transparente și au detalii de lenjerie intimă.

Fendi Collage 01 Fendi Collage 02 Fendi Collage 03 Fendi Collage 04 Fendi Collage 05 Fendi Collage 06Salvatore Ferragamo. Colecția este semnată de Fulvio Rigoni. Designerul a creat ținute elegante care sunt perfecte pentru birou. Culorile alese sunt de un galben, roșu și verde de măslin. Imprimeurile florale nu au lipsit de pe podiumul de la Milano.

Salvatore Ferragamo Collage 01 Salvatore Ferragamo Collage 02 Salvatore Ferragamo Collage 03 Salvatore Ferragamo Collage 04Roberto Cavalli. Ținutele excentrice sunt inspirate pe deplin din cultura țărilor din Orientul Mijlociu. Stilul marocan, fără doar și poate, a conferit o alură deosebită hainelor semnate de Peter Dundas. Se observă elemente de print animal, dungi verticale, imprimeuri florale și franjuri sclipitoare. Look-urile au fost completate cu fulerașe subțiri legate la baza gâtului.

Roberto Cavalli Collage 01 Roberto Cavalli Collage 02 Roberto Cavalli Collage 03 Roberto Cavalli Collage 04 Roberto Cavalli Collage 05

Sursa foto: www.businessoffashion.com

Text: Svetlana Gore

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
ПЛАТЬЕ ТРАНСФОРМЕР