Angelina Jolie – noua imagine Guerlain

Vedeta și Ambasadorul UNHCR va reprezenta imaginea noului parfum marcă Guerlain. Anul trecut a fost unul destul de aglomerat și dur pentru actrița și regizoarea de film, însă 2017 vine cu știri promițătoare: Angelina Jolie, în vârstă de 41 de ani, a devenit ambasadoare a brandului Guerlain și noua imagine oficială a parfumului Mon Guerlain.

Brand-ul francez care își duce activitatea încă din anul 1828, s-a declarat ”încântat și onorat” de acest parteneriat și a publicat pe contul său de pe Instagram o imagine din publicitatea parfumul Mon Guerlain, în care apare silueta actriței Angelina Jolie.

 

MonGuerlain_teaser_A4.indd

 

Inspirat din astfel de valori de independență, libertate și curaj, Thierry Wasser, principalul  parfumeur a casei Guerlain, a creat un parfum inspirat de Angelina Jolie, o personalitate care exprimă multe fațete ale feminității. O femeie modernă care ia decizii, într-un moment tulbure al vieții sale și care încearcă să-și împlinească visurile.

Este prima oară când Jolie acceptă să devină imaginea unei mărci de cosmetice. Campania publicitară va fi realizată de celebrul regizor Terrence Malick și va fi lansată în martie.

 

Sursa foto: Guerlain

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
FASHION KIDS / 6 TIPURI DE JACHETE PENTRU BĂIEȚI