Beauty Expo 2017: Creme pentru îngrijirea zilnică – Restylane

BEAUTY este expoziţia internaţională specializată de cosmetice, parfumerie şi echipamente pentru saloanele de frumuseţe, care uneşte liderii pieţei produselor cosmetice din Moldova şi străinătate. Luând în considerație faptul că participanţii la expoziţie prezintă pentru vizitatori oferte inedite din sectorul cosmetologiei şi medicinei estetice, redacția Fashion Guide a decis să îți facă cunoștință cu brand-ul Restylane Skincare.

Fabricate în Suedia din materii prime și componente de înaltă calitate, produsele Restylane conțin acid hialuronic de origine nonanimală. Realizarea lor se bazează pe tehnologia NASHA™, patentată de compania Q-Med.

2

Restylane Skincare este o gamă profesională de creme pentru îngrijirea zilnică, perfect potrivite pentru industria estetică. Aceste produse de îngrijire zilnică refac bariera naturală hidro-lipidică, pregătesc pielea pentru procedurile estetice și măresc beneficiile tratamentelor. Gama de creme Restylane Skincare este, de asemenea, potrivită pentru îngrijirea zilnică a pielii.
 
La expoziție v-a fi prezentată o varietate de fillere: Restylane, Restylane Perlane, Restylane Lip Volume, Restylane SubQ – opțiuni create pentru diverse zone supuse tratamentului. Toate produsele acționează pentru a accentua în mod natural trăsăturile și frumusețea chipului.

Screen Shot 2017-02-15 at 20.12.05

Restylane Skincare folosește formula unică patentată NASHA/Q-Med de stabilizare și cross link-ată a acidului hialuronic, înglobată în baza cremelor, oferindu-i pielii luminozitate și un efect radiant cu capacitatea crescută de reținere a apei în țesuturi. După o muncă elaborată, echipă de cercetare Q-Med a dezvoltat gelul NASHA pentru uz topic oferindu-l în mărimea corectă și formula potrivită a particulelor de gel.
 
Împreună, aceste calități, dau o bună catifelare a pielii și îmbunătățesc gradul de hidratare epidermală.  Textura pielii se îmbunătățește, ridurile fine se estompează, pielea capătă luminozitate. Pielea are un aspect de volum, cearcănele și pungile din jurul ochilor se diminuează vizibil.

Screen Shot 2017-02-15 at 20.11.42

Mai multe detalii despre acest brand puteți afla chiar la Beauty Expo.
Expoziția se desfăşoară la început de primăvară, în perioada 02.03 – 05.03.2017. 

Înregistrați-vă on-line pentru a obține statutul de vizitator VIP al expoziției de frumusețe!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Tendințe în materie de machiaj și coafură de mireasă / FOTO