Met Gala 2017: Ținutele care au reusit să atragă toate privirile

Recent, la New York a avut loc unul din cele mai importante evenimente din industria fashion – Met Gala 2017. Gala organizată de Institutul Costumelor din cadrul Metropolitan Museum of Arts din New York a avut o tematică intitulată ”Rei Kawakubo/Comme des Garçons: Art of the In-Between” – un omagiu adus ținutelor avangardiste ale creatoarei de modă japoneze Rei Kawakubo.

Vedetele prezente la eveniment au impresionat cu ținute avangardiste optând pentru articole vestimentare ce debordeaza de imaginație și fantezie.

Katy Perry

Cântăreața pop Katy Perry, copreședinta a ediției din acest an, a purtat  un ansamblu vestimentar – denumit ”Artisanal” – al casei Margiela, creat de John Galliano, alcătuit dintr-o rochie din tul roșu și un voal pe care a fost brodat cuvântul ”Witness”.

Printre lista invitaților, apropo care anual este revizuită de nimeni altcineva decât Anna Wintour, au fost prezente numeroase perechi, printre care Jennifer Lopez și partenerul ei nou Alex Rodriguez, Blake Lively și Ryan Reynolds, care iarăși ne-au furat toate privirile, Gisele Bundchen și Tom Brady.

w2000

g

vhvjvuv

bgjkbjkb bjk bjkbjk chj cj fvhjvj
hnik kbgjk nkl vhjgj vhjvhj vhkvjâ
w1600

 

Sursă Foto: Glamour.ru

Fashion Guide

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Ținutele oaspeților la decernarea premiilor Fashion VIP / FOTO