Ce este
 Moldova Design Weekend?

Fiind unicul proiect de acest gen, scopul primordial este de a dezvolta designul grafic în Moldova, apropiindu-l de un rang european. Seria de forumuri de design, fiind unică pentru Moldova, adună pe aceeași platformă «minți» creative din diverse colțuri ale lumii.

Foto1

Primul forum este dedicat designului grafic Polonez. Designerii polonezi sunt gata să se împartă cu bogata lor experiență cu participanții acestui forum. Ei vor dezvălui aspectele teoretice ale activităților lor, se vor oferi sfaturi practice și vă vor demonstra cele mai interesante și de succes proiecte din domeniul comunicației vizuale.

Evenimentul este organizat cu suportul Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernul Suediei, prin Agenția Internațională suedeză pentru Dezvoltare (Sida), în cadrul proiectului „Dezvoltarea centrului de tehnologie avansată în domeniul TIC Tekwill“

Designeri și manageri al agențiilor de top. Idei noi, sfaturi de la cei mai buni specialiști din industrie. Minimum “apă”, maximum informație utilă.

Mai multe detalii pe: www.d-spirit.md/mdw
Costul biletului: 699 lei
Biletele pot fi procurate aici: https://afisha.md/ru/events/traininguri/3283/moldova-design-weekend/tickets

 

Fashion Guide

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Red Dress marca Valentino