Max Mara Resort 2018: Simplitate și Eleganță

Un punct de referință pentru colecția de croazieră Max Mara 2018 a devenit Aylin Gray- arhitectul francez din prima jumătate a secolului XX. Directorul creativ Max Mara, Ian Griffiths, evită citatele directe a stilul Gray, însă împrumută în mod deschis austeritatea și capacitatea de a adera la stilul atemporal. 

10 11 12 13

Colecția are o atmosferă pariziană și nautică. Piesele amintesc cumva de anii 1930, dar într-un mod foarte sofisticat și în același timp rece. Toate modelele arată extrem de confortabile și usor de purtat. Ele vin în culori calme, cum ar fi alb, roz moale și albastru. Este evident că Ian a vrut să transforme fata Max Mara într-o femeie elegantă. Și a reușit. Chiar sa gândit la cel mai important detaliu care ne amintește despre Franța – faimosul beret.

7 8 9

Puteți vedea multe piese de bază fără care o femeie modernă nu poate trăi. Stofele, cum ar fi denim întunecat în mai multe nuanțe, țesături dungate și carouri, aruncă o notă jucăușă asupra desenelor monocromatice. Piesele sunt perfect adaptate și confortabile pentru uzul zilnic.

În ciuda faptului că colecția este inspirată de o locație de vacanță, iar noi toți ne imaginăm vara, look-urile sunt pentru mai multe sezoane.

1 2 3 4 5 6

 

Colecția Max Mara Resort 2018 este perfectă pentru femeile de afaceri moderne. Colecția oferă o selecție bună de costume, unele dintre ele monocromatice, altele cu dungi și poșete. Cele mai recente modele sunt o dovadă că simplitatea și eleganța nu ies din modă.

Sursă foto: Vogue.ru
Fashion Guide

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Reinvent Yourself / Playful Chic