Dezordinea care inspiră! Învaţă să faci un coc messy doar în trei paşi

Ce poate fi mai cool şi în acelaşi timp comod decât un coc lejer? Este coafură pe care o faci în 5 minute şi arăţi de milioane o zi întreagă. Cocul messy, sau numit şi cel dezordonat îţi completează look-ul atunci când simţi că mai ai nevoie de ceva însă nu ştii ce anume.

Coafura te face îndrăzneaţă, rebelă şi te scoate din anonimat. Partea cea mai tare este că acest coc messy nu are nici o regulă de styling. Fii liberă să experimentezi orice formă!

7

Să îţi faci un coc îţi ia decât 5 minute. Probabil este cea mai simplă şi cochetă coafură care poţi să o faci într-un timp atât de scurt. Ai nevoie doar de un elastic, îţi dai părul peste cap, îl roteşti puţin şi îl prinzi în vârful capului. Rezultatul va fi atât de neordinar, încât la prima vedere vei rămâne dezamăgită. Însă, stai fără griji! Vei fi stylish, iar fetele chiar te vor invidia pentru look-ul obţinut.

4 14 10 5 6

În această perioadă, fashionistele sunt, pur şi simplu, în extaz după acest coc rebel. După ce ţi-ai prins părul în vârful capului, trage la nimereală nişte fire de păr din toate părţile. Nu încerca să realizezi un coc perfect dacă nu ai nici o întâlnire oficială. Pune accent pe comoditate şi fii îndrăzneaţă. Nimeni nu zice că acest coc trebuie să fie ideal, iar orice fir de păr să fie aranjat ca la coafor şi dat cu fixativ. Farmecul cocului messy este dezordinea care inspiră!

15 11 12 13

Pentru sezonul estival sunt mii de trucuri cum să îţi aranjezi părul original şi trendy. Dacă într-o zi te-ai fudulit cu un coc messy, atunci a doua zi este perfect pentru un coc împletit. Şi de această dată uită de orice regulă. Ia firele de păr la nimereală şi fă o împletitură aşa cum îţi vine şi crezi că este cool. Mai apoi, prinde restul părului într-un coc cu un elastic, fie în vârful capului, fie la frunte; iar cosiţele prindele de acest coc cu nişte agrafe. Sunt mii de idei care doar trebuie realizate în podoaba ta capilară.

312 9

Foto: adultrunaway.com

Fashion Guide

@fashionguide.md

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Moldova Fashion Days – secretele designerilor au fost deconspirate