Summer Festival! Make-up tutorial: Boho Look

Dacă este vară, atunci e party! Fashion Guide și Avon continuă seria de tutoriale în care te învățăm să fii frumoasă și să ieși din anonimat. Am realizat patru look-uri numai bune pentru a te distra pe cinste la un… festival. Ți-am demonstrat cum poți să realizezi un machiaj natural pentru plajă sau cum să arăți cool la un concert în aer liber, iar asta nu e tot! Astăzi îți prezentăm un alt make-up tutorial pentru a obține un look boho, inspirat de Coachella Festival.

DSC_3707

 1. Machiajul a început cu aplicarea pe față a unei creme revigorante. Noi am utilizat Anew BB cream. Produsul cosmetic se absoarbe rapid în piele și uniformizează tenul. Abia atunci, poți trece la următorul pas. Accentuează-ți dramatic privirea folosind contur lichid mark. Mega Effects. Creionul are un vârf ascuțit, așa că poți desena linii fine și perfecte dintr-o singură încercare!

DSC_3236

2. Pentru un accent irezistibil, noi am recurs la un truc. Am folosit și creionul contur-gel mark. nuanța Deep Brown. Nici nu îți poți imagina cât de mult contează să utilizezi culoarea potrivită pentru pleoape. Noi am optat pentru nuanțele Stone Taupes din paleta Avon True Color Quad.

DSC_3265

3. Fața am luminat-o cu perlele bronzante: nuanța Cool. Pudra conține culori calde și a conferit un efect ușor-bronzant tenului. Aplică produsul folosind pensula de machiaj în zonele care crezi că te avantajează, precum pomeți, nas și frunte. Iar pe post de iluminator am optat și pentru pigmentul roz Avon.

DSC_3250

4. Machiajul Boho este anume îndrăzneț datorită culorii excentrice de pe buze. Cine dacă nu make-up artistul Avon, Olga Manciu s-ar fi gândit că un verde de smarald aplicat pe buze va crea un machiaj chic. Noi îți recomandăm cu insistență creionul contur-gel mark. nuanța Tropic Teal. Vei rămâne încântată de ușurința cu care se utilizează creionul. Chiar dacă nu ești profesionistă în ale machiajului, vei rămâne plăcut surprinsă de rezultat.

DSC_3331

5. Și desigur acuratețea și frumusețea machiajului o scoți în evidență doar după ce aplici rimelul. Pentru make-upul boho am ales Avon True Supreme Nourishing. Acesta oferă volum genelor și, totodată, le hidratează.

DSC_3354

Mascara, fardurile, fondul de ten, pudra pentru conturare și rujul îți accentuează trăsăturile, și în plus nici nu le simți greutatea pe față. Cu produsele Avon, vei reuși să creezi cât ai clipi un machiaj îndrăneț, stylish și original. Look-ul boho este perfect pentru a străluci sub raze la un eveniment monden.

DSC_3405

DSC_3568DSC_3566 DSC_3581

Pentru a comanda produsele contactează Reprezentantul tău Avon sau caută unul pe www.facebook.com/Avon.md

Foto: Iuri Cazac
Make-Up: Olga Manciu

Hair: Ekaterina Ketrushka
Model: Diana Os
www.avon.md
Fashion Guide

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
New York Fashion Week / Alexander Wang, colecţia toamnă-iarnă 2014-2015