Summer Vibes! Make-up tutorial: Big city lights look

Petrecerile și surprizele de la Fashion Guide și Avon continuă! Îți prezentăm al patrulea tutorial în care te învățăm să fii frumoasă. După ce ai învățat cum să arăți cool cu un machiaj natural pentru plajă, este timpul să îți demonstrăm că poți fi stilată purtând un make-up strident. Conceptul machiajului este Big City Lights, motiv pentru care am și utilizat accente de nuanțe metalice. Look-ul este superb pentru a-ți face de cap într-un club de fițe dintr-un oraș aglomerat și situat pe malul mării.

DSC_3049

1. Primul produs aplicat este fondul de ten din gama Avon True Ideal Flawless într-o nuanţă potrivită pentru tenul modelului. Acesta se aranjează cu ușurință pe față și nu lasă pete. Dacă ai ten mixt sau gras, folosește o pudră albă HD din gama mark., care va matifia tenul. Am conturat trăsăturile frumoase ale feței cu ajutorul pudrei bronzante din gama Avon True, nuanța Warm Glow. Pentru un efect de iluminare a tenului aplică produsul pe pomeți.

DSC_2839

2. Pasul doi este machiajul ochilor. Am conturat sprâncenele, folosind kit-ul pentru sprâncene, nuanța Soft Brown și le-am fixat cu ceară. Pentru a obține un machiaj cu care să te mândrești, îți spunem un secret! Aplică o nuanță mai întunecată a fardului pe pleoapă mișcătoare. Pentru un efect strălucitor-metalic, folosește un creion-gel în nuanţa de gri-metalic. Poți găsi unul potrivit în gama mark., nuanța Silver Shimmer. Ai grijă să-l estompezi uniform.

DSC_2843

3. Trasează o linie la baza genelor cu un creion-gel mai întunecat. Olga Manciu a ales unul din gama mark, nuanța Sage Shock. Retușând un pic codițele, Olga a oferit un accent colorat machiajului metalic.

DSC_2862

4. Oricât de irezistibil ar fi machiajul, va părea mereu nefinisat în cazul în care nu îți vei contura genele. Am ales mascara mark. Spectralash, nivelul 3 de volum, care a accentuat frumos privirea fără să încarce genele.

DSC_3140

5. Pentru acest make-up strident am decis că buzele au nevoie de o nuanța la fel de intensă. Rujul mark. Plump it, nuanţa Roasted Red se potrivește perfect cu acest concept. Produsul oferă volum și strălucire, iar colagenul și retinolul din componența lui vor avea grijă de buzele tale pe parcursul zilei.

DSC_2989
DSC_3016 DSC_3046

Pentru a comanda produsele contactează Reprezentantul tău Avon sau caută unul pe www.facebook.com/Avon.md

Foto: Iuri Cazac
Make-Up: Olga Manciu

Model: Natalia Marin
www.avon.md

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Wedding / Petrece o nuntă de vis în Republica Dominicană