Summer Vibes! Hair tutorial: Big city lights look

Fii pe fază pentru că Fashion Guide și Avon îți prezintă o nouă surpriză! Ai tot văzut mii de iubitoare de modă cum își etalează această coafură și te întrebai cum și-au făcut-o? Oare au mers la salon sau și-au creat-o acasă? Ei bine, îți spunem noi! Poți să ți-o faci singură în vreo 10 minute dacă urmezi pas cu pas instrucțiunile noastre. Este o aranjare potrivită pentru a-ți face de cap într-un club de fițe dintr-un oraș aglomerat și situat pe malul mării. Look-ul Big City Lights este must-have în această vară, așa că trebuie să îl încerci și tu! 

DSC_3112

1. Primul pas este pregătirea părului pentru a fi coafat. După spălare folosește serul pentru păr Smooth as Silk. Produsul conține proteine de mătase și îți transformă părul uscat sau rebel în unul neted și fin la atingere. În plus, serul calmează și firele de păr care se electrizează. După ce ai aplicat produsul, coafează părul cu încredere!

DSC_2520

2. Asigură-te că ai îndreptat părul bine de tot! Să știi că pentru acest lucru nu este de ajuns doar pieptenele și placa. Tot pe părul umed se aplică spray-ul pentru îndreptarea părului Advance Techniques de la Avon. Usucă-l folosind o perie pentru volum, iar mai apoi îndreaptă-l. Acum, cu siguranță, nici un fir de păr nu va rămâne ondulat, întrucât formula ușoară conține și keratină.

DSC_2542

3. Accentul coafurii este cocul din vârful capului creat doar din jumătate de păr. Alege cu grijă părul care vrei să-l prinzi în coc. Piaptănă-l bine de tot, mai ales în față, pentru a nu scăpa vreo două-trei fire rebele. Strânge părul cu un elastic. Pentru a obține cocul noi îți propunem două modalități: fie prinzi codița de păr deodată în coc; fie o rotești pe mijloc și fixezi forma dorită cu agrafe. Look-ul face furori în această vară!

DSC_2922

4. Coafura se potrivește perfect machiajului cu accente metalice. Pentru un efect mai promițător, folosește și spray-ul pentru strălucire instantă a părului Advance Techniques de la Avon. Produsul nu încarcă firul de păr și nu îl face lipicios! Te vei convinge singură că look-ul va căpăta o strălucire aparte, iar părul va fi atât de mătăsos. Spray-ul se pulverizează pe părul coafat de la o distanță de aproximativ 20 de cm.

DSC_3008DSC_3094DSC_2958 DSC_3040

Pentru a comanda produsele contactează Reprezentantul tău Avon sau caută unul pe www.facebook.com/Avon.md

Foto: Iuri Cazac

Hair: Ekaterina Ketrushka
Make-Up: Olga Manciu

Model: Natalia Marin
www.avon.md

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Instagram moment / #eliesaab #details #chisinau #soon