Actriţa Eva Mendes, faţa noului parfum Eve Duet

Frumoasa actriţă de la Hollywood, Eva Mendes este imaginea noului parfum de la Avon, Eve Duet. Licoarea care va cuceri femeile va fi lansată pe 28 septembrie. Noul produs Avon este deosebit prin faptul că are două arome irezistibile, fiind un parfum 2-in-1. Mireasma Eve Duet este speacială prin faptul că pot fi purtate separat sau combinate între ele. Pe coperta Broşurii va apărea Eva Mendes, ambasadoarea brand-ului. 

collage-avon-eve-eva-mendes

Eva a declarat că este onorată să colaboreze cu Avon, campanie care de mulţi ani treatează femeile cu respect. “Ador să fiu în contact cu reprezentantele sexului frumos, mai ales că provin dintr-o familie numeroasă în femei. Îmi place să fiu creativă și să experimentez în materie de modă și machiaj. Parfumurile joacă un rol important în viața mea. Îmi vor sărbători individualitatea prin acest parfum distractiv, pentru că îmi place să experimentez cu diferite combinații de strălucire senzuală și radiantă pentru a reflecta diferitele mele stări interioare.”

31462iEDBC8C835DBDBEA1

eva mendes duet

Licoarea Eve Duet demonstrează, de altfel, o nouă tendinţă în materie de parfumuri – linering. Dacă înainte era total neacceptat să amestecăm mai multe arome de parfum, ei bine acum acest lucru a devenit un must-have. Avon ţine cont de tendinţe şi a pregătit acest produs. Apropo, şi parfumerii menţin această ideea, ba mai mult, asigură că atunci când mai multe mirosuri se amestecă, noua aromă creată este mai rezistentă şi se păstrează un timp mai îndelungat pe piele. Parfumul va putea fi cumpărat la preţul de 379 de lei din data de 28 septembrie. Focoasa brunetă a realizat şi un filmuleţ video senzual în care prezintă aromele noul parfum Eve Duet.

h

Pentru a comanda şi tu parfumul Eve Duet contactează Reprezentantul tău Avon sau caută unul pe www.facebook.com/Avon.md

@fashionguide.md

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Street Style / Ținutele etalate de oaspeții Festivalului Retro-Mai 2015