Dare to bare || Emoțiile Feliciei Dunaf

În această toamnă te provocăm să dai frâu liber emoțiilor! În cât de multe culori este pictată toamna, la fel de multe stări frumoase vrem să vedem pe buzele voastre. Fashion Guide și Avon îți prezintă una dintre cele mai aşteptate lansări ale anului… Rujul lichid mark. Cât de largă este gama de nuanțe, cum se aplică și cât de mult te poți bucura de nuanța vie, răspunsurile la întrebări le găsești în articol, prin prisma emoțiilor Feliciei Dunaf. Diferită așa cum este ea, interpreta a avut ocazia, printre primele, de a testa aceste rujuri. 

1

Prima protagonistă a proiectului este interpreta Felicia Dunaf. Emoția care a cuprins-o atunci când a testat rujurile lichide mark de la Avon este euforie! Prima nuanță care a încercat-o Felicia este Dare To Be Bare: un maro cald, mat și fin. Rujul se aplică cu ușurință, întrucât textura este catifelată, iar buzele devin într-o secundă frumos accentuate și pline de viață.

3 2 4 5

Rujul lichid mark este compact, încape chiar în cea mai mică gentuță și poate fi foarte ușor folosit. Produsul este dens, respectiv nuanța se menține pentru o perioadă îndelungată pe buze. Orice culoare din gama Avon este sclipitoare. De exemplu, pentru Felicia Dunaf cea mai deosebită nuanță este Flushed. Rozul intens de fuchsia este accentul perfect pentru un make-up potrivit la orice ocazie. Fond de ten, blush, rimel, linii de tuș și buze frumos vopsite sunt ingredientele unui look care îți va aduce multe complimente.

7 8 9 10

Nuanțele rujurilor sunt superbe, la fel ca și calitatea. Cel mai bine m-am simțit purtând rujul roz intens! Culoarea mă reprezintă și oferă machiajului un accent frumos. Este ideal pentru o seara romantică! Cu siguranță, le voi colecționa. Gama largă de culori îmi permite să experimentez, fie creez un look rebel sau dacă sunt în acea zi mai melancolică, de ce nu – un look romantic și suav. Datorită tubului compact, rujul încape chiar în cel mai mic clutch, și cred că în cazul unei călătorii de weekend, unde nu prea ții să ai un bagaj mare, acest ruj va deveni un must have.”, a remarcat Felicia Dunaf după ce a folosit rujurile lichide mark de la Avon.

FashionGuideMD0003

01

Rujul lichid mark în orice nuanță deja îl găsiți în broșura Avon. Pentru a comanda produsele contactează Reprezentantul tău Avon sau caută unul pe www.facebook.com/Avon.md

Model: Felicia Dunaf

www.avon.md

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Brand-ul autohton Raquette prezintă noile rochii de mireasă într-o ședință foto tematică