Felicia Optic Center recomandă 5 tipuri de ochelari de care te vei îndrăgosti!

Felicia Optic Center – cel mai mare salon de ochelari, lentile și accesorii din Republica Moldova a pregătit pentru sezonul estival cei mai cool ochelari de soare! Am ales 5 tendințe care sunt pe val și, pur și simplu, înnebunesc pe orice femeie care iubește frumosul. Vă prezentăm tendințele în materie de ochelari din perspectiva formelor. 

image

1. Rotunde. Dacă vrei să fii chic în acest sezon estival atunci optează pentru ochelarii cu forma clasică rotundă. Nu vei da greș cu această alegere și îi vei putea purta la orice ținută fie aceasta casual, fie elegantă. Brandul Chloe propune modele deosebite.

Rotunde 1 hhh

2. Cat Eye. Ochelarii de această formă sunt un accesoriu must-have pentru orice femeie. Piesa conferă o atitudine de divă! Ochelarii cat-eye sunt cartea de vizită pentru tot cea înseamnă stilul vintage și asta pentru că au fost etalați cu mândrie de frumoasele Audrey Hepburn, Elizabeth Taylor și Marilyn Monroe.

Cat Eye 1 hhhhhh

3. Punte Dublă. Un plus de personalitate și eleganță vei obține datorită ochelarilor inediți ca forma de punte dublă. Este un model care a făcut furori în anii 70 și iată că acum sunt în vogă. La Felicia Optic Center poți să găsești astfel de tipuri de ochelari de la Botegga și IC.

Punte Dubla 1

4. Fusion. Dacă ești în căutare de o pereche de ochelari care definesc rafinamentul, atunci să știi că ar trebuie să opteazi pentru forma Fusion. În acest sezon Giorgio Armani și Botegga au creat modele impresionante care le găsești la Felicia Optic Center.

Fusion 1

5. Formele înguste. Revine în forță și tendința de a purta ochelari cât mai îngustați. Negri, albi, roșii sau gri, orice culoarea este potrivită pentru ochelarii slim! Cu siguranță, acest accesoriu va fi vedeta ținutei tale.

Ingusti

Și, draga noastră, nu uita!!! O dată ce ai cumpărat o nouă pereche de ochelari fă-ți un selfie și/sau un video cool și încarcă-l AICI.  Felicia Optic Center – cel mai mare salon de ochelari, lentile și accesorii din Republica Moldova a lansat concursul “MISS OPTICA 2018”. Accesează această pagină pentru a afla mai multe detalii despre cel mai fain concurs al sezonului

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Paris Fashion Week / Ulyana Sergeenko, colecția couture primăvara 2014