Sisterhood: Inna și Nadea Ciobanu

În plină vară, venim cu multe surprize colorate! Dacă deja te-ai plictisit de toate nuanțele de ojă pe care le ai, atunci chiar a venit timpul pentru o schimbare. Avon a lansat 6 nuanțe noi cu efect cromat al lacului de unghii mark. Gel Shine. Pentru a le testa, Fashion Guide  în colaborare cu Avon le-a pregătit gemenelor Inna și Nadea Ciobanu o surpriză pe cât de frumoasă, pe atât de gustoasă. Le-am provocat să aleagă una dintre cele 6 nuanțe noi-nouțe. Să vedem care a fost alegerea fetelor!

13

2

Prenume, nume: Inna Ciobanu, Nadejda Smirnova

Vârsta (diferența de vârstă): 27 de ani. Diferența: 1 ora și 20 minute

gif site 1

Asemănările:

Inna: Suntem ambele de o statură, avem aceeași greutate, ambele suntem frumoase!

Nadejda: Zâmbetul, privirea și glasul.

Deosebirile: 

Inna: Eu sunt brunetă, iar Nadea este blondă.

Nadejda: Caracterul, culoarea părului și a ochilor, tipajul siluetei.

gif site 3

Caracterizează-ți sora prin 5 cuvinte: 

Inna: Nadea la caracter este mai liniștită, mai calmă. Însă, eu sunt mai emoțională. Sora mea este o mămică perfectă și iubitoare.

Nadejda: Frumoasă, deșteaptă, impulsivă, ambițioasă, grijulie.

1

Relația!

Inna: Noi tot timpul eram foarte hazlii și energice. Peste tot eram împreună, chiar și la întâlniri cu băieții mergeam în două. Până la 18 ani procuram haine identice, chair dacă deja la vârsta de 12 ani eu eram mai înaltă cu 10 cm.

Nadejda: Ne cunoaștem de 27 ani! Este o persoană mai mult introvertită decât extrovertită. Suntem pe același val, și asta ne permite să discutam mereu pe toate temele posibile. Nu vreau să zic fraze de genul ne iubim până la stele și nu ne certăm chiar niciodată – ar fi cel puțin inechitabil. Sigur că avem și contradicții, dar acestea sunt mai mult din cauza caracterelor diferite și felului de a vedea lucrurile, ceea ce este, în principiu, normal chiar dacă suntem surori. Dacă mă frământa ceva discut doar cu sora și ea sigur că mă aduce foarte rapid în simțuri. Într-un cuvânt: o iubesc mult și mereu simt că nu sunt singură!

10

12

Amintiri din copilărie!

Inna: Țin minte că o dată când eram mici am luat un ruj roșu de la mama și am vopsit-o pe Nadea pe toată fața! După aia am arătat-o în oglindă și era foarte supărată și plângea pentru că îi era frică de dânsa. A fost un moment foarte hazliu.

Nadejda: Aveam 5 ani și țin minte că am ieșit până afară pe 10 minute. Între timp, mama trebuia să finiseze pregătirea bucatelor după care trebuia să iasă și ea. Noi însă atunci am decis că suntem foarte mature și putem să ne jucăm unde vrem și cu cine vrem. Cât nu a văzut mama, am plecat repede în grădinița din ograda vecină. Tot ne jucam și nu am observat cum a trecut o oră! Atunci ne-am trezit cu politia care deja ne căutase! Așa sunt părinții…)))

8

9

Prietenie!

Inna: Suntem alături … și nimic nu ne poate despărți. Cu toate că trăim departe una de alta, ne vedem foarte des și mereu păstrăm legătura. Deși sora mea are propria familie și un copil – asta doar ne-a făcut să fim mult mai apropiate. O iubesc!

Nadejda: Într-un cuvânt aș caracteriza relația noastră – matură. Prietenia dintre mine și Inna a evoluat prin multe situații care au avut caracter diferit. Ne certăm și ne împăcăm, apoi tragem concluzii și astfel ne evaluăm relația.

11

4

Inna Ciobanu a optat pentru nuanța de verde metalic a lacului de unghii – Overintensified de la mark. Gel Shine de la Avon. Între timp, Nadea Smirnova a pus ochiul pe un albastru electrizant – Pop Art de la mark. Gel Shine de la Avon.

5

7
Echipa Fashion Guide și Avon le felicită pe surorile Inna si Nadea Ciobanu pentru alegerea făcută. Orice culoarea pentru care optăm are mereu o explicație și o semnificație caracterelor noastre. Noi acum avem o curiozitate, care este nuanța ta preferată pentru oja de unghii?
14
3

Lacul de unghii mark. Gel Shine este un produs care nu trebuie să lipsească din trasa ta de frumuseţe! Acesta are efect de gel şi conferă strălucire intensă, lacul se usucă pe unghii fără a folosi o lampă UV, iar partea cea mai bună este că poate fi îndepărtat cu uşurinţă precum un lac de unghii simplu. Cu lacul mark. Gel Shine acum te poți bucura de o manichiură profesională la tine acasă. Produsul rezistă pe unghii de 2 ori mai mult decât alte lacuri. Datorită periei subţiri, lacul se aplică uniform şi fără fisurare. Consistenţa produsului este cremoasă, nici prea groasă, dar nici prea subțire. Avon a completat lista nuanțelor de top ale verii şi a lansat 6 culori noi cu efect cromat a lacului de unghii mark. Gel Shine, și anume: Pop Art, Golden Eyes, Exposure Boost, Overintensified, Sparkle Lens, Contrast Boost. Pe lângă acestea, poţi alege lacul de unghii şi în celelalte 12 nuanţe cu efect perlat şi nude strălucitor.

ezgif.com-resize

Pentru a comanda produsele contactează Reprezentantul tău Avon sau caută unul pe www.facebook.com/Avon.md

Foto: Iuri Cazac 

www.avon.md

@fashionguide.md

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
fusta maxi
Cum să porţi fusta maxi pe timp de toamnă / FOTO