Sisterhood: Elena și Tatiana Crudu

În plină vară, aducem tot mai multe surprize colorate! Dacă deja te-ai plictisit de toate nuanțele de ojă pe care le ai, atunci chiar a venit timpul pentru o schimbare. Avon a lansat 6 nuanțe noi cu efect cromat al lacului de unghii mark. Gel Shine. Pentru a le testa, Fashion Guide  în colaborare cu Avon le-a pregătit surorilor Elena şi Tatiana Crudu o surpriză pe cât de frumoasă, pe atât de gustoasă. Le-am provocat să aleagă una dintre cele 6 nuanțe noi-nouțe. Să vedem cât de inspirată a fost alegerea fetelor. 

13

DSC_9650

Prenume, nume: Elena Crudu, Tatiana Crudu

Diferența de vârstă: 15 minute

DSC_9568

Asemănările:

Elena: Ne asemănăm destul de mult. Avem aceeaşi înălţime, culoare a ochilor, dar şi aceleaşi gusturi şi viziuni. Absolut identică este vocea!

Tatiana: Ne asemănăm nu doar fizic, dar avem şi aceleaşi valori, vise şi viziuni asupra vieţii şi a lumii!

DSC_9920

Deosebirile: 

Elena: Cred că avem temperamente diferite.

Tatiana: Caracterele.

DSC_9747

Caracterizează-ți sora prin 5 cuvinte: 

Elena: Devotată, iubitoare, curajoasă, înţeleaptă, frumoasă şi pozitivă.

Tatiana: Binevoitoare, deşteaptă, ambiţioasă, mărinimoasă, sociabilă.

DSC_9696

DSC_9697

Relația!

Elena: Avem o relaţie deosebită! Ne cunoaştem una pe alta mai bine decât pe noi înşine. Ne bucurăm de realizările şi de evenimentele unei alteia poate mai mult decât de cele proprii.

Tatiana: Mă simt binecuvântată că am o soră geamănă. Întotdeauna i-am mulţumit lui Dumnezeu pentru acest dar pe care mi l-a oferit. Îmi iubesc nespus ambele surori, dar cu sora mea geamănă am o relaţie aparte. Mai bine decât ea – nu mă cunoaşte nimeni. Poate uneori suntem prea directe una faţă de alta, dar asta şi dă un famerc absolut relaţiei noastre. Am mers paralel în viaţă, am studiat şi am lucrat împreună, iar acum ducem şi copii la aceeaşi grădiniţă. Nimeni şi nimic nu ne-ar putea despărţi, am un suflet pereche şi acest lucru este minunat!

DSC_9644

Amintiri din copilărie!

Elena: Toţi ne zic ca am fost de mici nişte fete cuminiţi şi cochete. Ţin minte că într-o zi însorită de vară, când eram în vacanţă la bunici, noi am decis să fim una pentru alta stiliste. Astfel, am luat cea mai mare foarfecă şi ne-am făcut una alteia cele mai stilate tunsori care puteau exista. Mai apoi, ne-am şi rujat şi parfumat şi ne-am dus la joacă în cele mai frumoase ţinute din garderoba bunicii.

c

Tatiana: Toate peripeţiile noastre sunt legate de farfece! Ba am tăiat covorul din camera noastră sau ne-am ajustat hăinuţele ca să fie mai deosebite.

DSC_9772

Prietenie!

Elena: Dacă exista o noţiune a prieteniei adevărate, atunci relaţia noastră ar corespunde perfect! O prietenie ce s-a legat demult, încă de când eram în burtica mamei sau poate chiar şi mai devreme… Noi suntem două prietene care ne împărtăşim zilnic trăirile, emoţiile, regretele sau reuşitele noastre. Ne susţinem şi ajutăm reciproc şi, evident, ne şi criticăm. În zilele noastre e greu să găseşti o persoană în care să ai absolută încredere, care să îţi dorească binele necondiţionat şi, anume din acest motiv mă consider o norocoasă.

a

Tatiana: Dintodeauna am avut o relaţie specială. Datorită părinţilor de mici am înţeles că împreună suntem mai puternice. Concurenţa între noi nu a existat nicioadată. Am ştiu mereu să ne susţinem, încurajăm, dar şi să ne criticăm. Cel mai greu a fost să ne despărţim una de alta atunci când ne-am mutat şi fiecare a apucat-o pe drumul ei. Astfel, perioada de după nuntă a fost cea mai complicată pentru noi. Cu timpul ne-am obişnuit, dar oricum până acum dacă nu ne spunem faţă în faţă, atunci ne scriem “Buna dimineaţa” şi “Noapte bună”.

DSC_9625DSC_9742

Tatiana Crudu a optat pentru nuanța cochetă a lacului de unghii – Golden Eyes de la mark. Gel Shine de la Avon. Între timp, Elena Crudu a pus ochiul pe o altă nuanţă strălucitoare – Sparkle Lens  de la mark. Gel Shine din aceeaşi gamă.

b

DSC_9622 DSC_9762

Echipa Fashion Guide și Avon le felicită pe gemenele Elena și Tatiana Crudu pentru alegerea făcută. Orice culoarea pentru care optăm are mereu o explicație și o semnificație caracterelor noastre. Noi acum avem o curiozitate, care este nuanța ta preferată pentru oja de unghii?

DSC_9709

DSC_9629

Lacul de unghii mark. Gel Shine are efect de gel şi conferă strălucire intensă, lacul se usucă pe unghii fără a folosi o lampă UV, iar partea cea mai bună este că poate fi îndepărtat cu uşurinţă precum un lac de unghii simplu. Avon a completat lista nuanțelor de top ale verii şi a lansat 6 culori noi cu efect cromat. Pe lângă acestea, poţi alege lacul de unghii şi în celelalte 12 nuanţe cu efect perlat şi nude strălucitor.

ezgif.com-resize

Pentru a comanda produsele contactează Reprezentantul tău Avon sau caută unul pe www.facebook.com/Avon.md

www.avon.md

Foto: Iuri Cazac 

Locația și cocktail: Sensi

@fashionguide.md

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
photo
Sfaturi și reguli / Cum ieși în evidență purtând culoarea gri?