image

Fendi și-a prezentat colecția Haute Couture deaspura apei din Fontana di Trevi

Casa de modă Fendi a organizat o prezentare de modă inedită la Roma. Decorul ales a fost legendarul monument, Fontana di Trevi, care a prins culoare și viață mai mult ca niciodată datorită modelelor care au defilat în fața acestuia. Și dacă vă pare că apa din havuz a fost un obstacol, vă spunem că nu a fost așa. 

Apa a completat spectaculos fashion show-ul. Pentru realizarea ideii absolut originale, s-a instalat o pistă de sticlă transparentă, astfel, modele au „plutit” deasupra apei. Cât despre colecția haute couture, este un amestec nemaivăzut de culoare, stiluri, imprimeuri și tipuri de textile. De la mătase transparentă, aplicații de flori, până la blană luxoasă. Vedeta fashion-show-ului a fost frumoasa Kendall Jenner, care a și deschis prezentarea de modă. Aceasta a purtat o rochie-costum albastră.

Întreaga colecție o puteți admira în galeria ce urmează.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47

Sursa foto: www.vogue.com

Fendi a avut grijă ca oaspeții de la fashion show să ajungă în condiții luxoase. Compania a închiriat mai multe avioane care a transportat invitații și echipa organizatorică din Paris la Roma. Din fotografia postată pe instagram observăm că locurile sunt în sala VIP a avionului. Acestea, dar și alte momente frumoase surprinse la Fendi Fashion Show urmăriți în galeria de mai jos.

v.communication

@v.communication

fenidi

@fendi

martaslove

@martaslove

megankgale

@megankgale

sammcknight12

@sammcknight1

yolanda.hadid

@yolanda.hadid

Stilistul care a avut grijă ca modelele să arate impecabil a fost Sam McKnight. Acesta a optat pentru o coafură simplă. Părul a fost ușor ondulat și legat cu material din culori pastel. În timpul show-ului a reușit să facă câteva fotografii care le-a postat pe instagram.

sammcknight11sammcknight1

sammcknight13

@sammcknight1

thefashionablelampoon

@thefashionablelampoon

chiaraferragni

@chiaraferragni

MIRADUMA

@miraduma

@fashionguide.md

Text: Svetlana Gore

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>