Foto:accesorii-anii-20

Vezi cum se purtau accesoriile în perioada anilor 20!

Dacă ești amatoarea stilului retro atunci piesele vestimentare accesorizate cu blană, pene , flori și dantelă, sunt must-have pentru acest gen de ținută. Cele mai populare accesorii erau benzile, turbanele și pălăriile cloche . Acestea au apărut încă în 1910, și s-au bucurat de o popularitate enormă în rândul femeilor până la mijlocul anilor 20.

Foto: Accesoriile anilor 20

Sursa foto: www.vintagedressups.blogspot.jp

Pălăriile clopot se priveau foarte elegant în combinație cu frizura Bob. O femeie adeptă a unei astfel de tunsori demonstra lumii independența și libertatea sa în societate.

Foto: Pălăriile Cloche

Sursa foto: www.snapped-garters.blogspot.com

Foto: Pălăriile cloche

Sursa foto: www.flickr.com

În ceea ce privește încălțămintea, se purtau pantofii cu toc jos, cu vârful ascuțit dar rotunjit. Pantofii de obicei aveau o baretă ce se lega la glezna piciorului.
Foto: Incaltamintea anilor 20
În general, piesele vestimentare precum rochiile, pălăriile, sau costumele se decorau cu aplicații din pene, mărgele sau paiete. Dacă să vorbim despre bijuterii, atunci trebuie să remarcăm lungimea lor. De obicei cerceii și perlele erau foarte lungi și creeau iluzia unei forme mai alungite a corpului.

Foto: accesoriiSursa foto: Sursa foto: www.vintagedressups.blogspot.jp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>