foto

Poartă bijuterii în culorile verii! Fii trendy cu Beauterie / FOTO

Dacă planificați să achiziționați ceva nou pentru garderoba de vară, Fashion Guide vă recomandă să investiți în accesorii. Acestea vor transforma cea mai simplă ținută în una sofisticată și originală. Important este să experimentați cât mai mult la capitolul forme și culori. 

Echipa Fashion Guide v-a pregătit un pictorial exclusiv în care vă prezintă noua colecție de bijuterii marca Beauterie, perfecte pentru sezonul estival. Interpreta Helena Abegaz a fost cea care s-a bucurat din plin de soare, plajă, ținute și accesorii stilate, fiind protagonista proiectului.

Aflați mai jos care sunt tendințele în materie de bijuterii și cum să le asortați pentru a crea o un look estival perfect.

foto

Vara aceasta sunt în vogă bijuteriile din mărgele și cele cu elemente maritime, ce amintesc de plajele fierbinți. Pentru un look mai expresiv optați pentru accesorii în nuanțe aprinse și viu colorate, care vin în contrast cu nuanța ținutei ce o purtați.

Dacă sunteți adepta ținutelor romantice, puteți opta pentru o rochie lejeră, lungă, din stofe fluide, pe care să o accesorizați cu un colier de culoarea ciocolatei care va scoate frumos în evidență tenul bronzat.

foto

foto

foto

foto

La o petrecere în oraș veți arăta superb într-o ținută all-white formată din sacou drept, crop top și pantaloni evazați. Adăugați culoare întregului look purtând un colier opulent sau cercei din mărgele de nuanțe azurii sau color-block.

foto

foto

foto

foto

foto

foto

Dacă sunteți invitată la o petrecere la piscină, nu veți da greș dacă veți purta o rochie lejeră până la genunchi cu imprimeuri abstracte. Pentru a conferi un aer mai romantic și jucăuș ținutei, optați pentru bijuterii în culori pastelate precum lila sau albastru pal.

foto

foto

foto

Brățările realizate din curelușe din piele de diverse culori sunt la mare căutare în această vară. Puteți purta mai multe seturi de brățări pe ambele mâini pentru a ieși în evidență și a crea un look mai neobișnuit.

foto

Originale, deosebite, expresive și stilate, bijuteriile Beauterie vor scoate în evidență personalitatea și gustul fiecăruia. Toate accesoriile sunt lucrate manual și pot fi create după propriile preferințe. Fiți stilate în această vară purtând bijuterii de la Beauterie.

Accesoriile prezentate în acest pictorial le puteți comanda de pe pagina de facebook „Beauterie”, sau la numărul de telefon: +373 69461010;

Fashion Guide aduce mulțumiri celor care au participat la realizarea proiectului:

Foto: Yan Colors

Model: interpreta Helena Abegaz

Ținute: maisonraquette.com

foto

Coafură și make-up: Salonul de frumusețe Mes Amis

(Mihail Kogălniceanu 22 , +373 22 260810 )

Local: Goa Teritorry

foto

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Street style / Vlada Cotorobai cucerește moda străzii. Descoperă-i stilul