FASHION GUIDE APPROVES / 5 TIPURI DE BLUGI CARE NU TREBUIE SĂ LIPSEASCĂ DIN GARDEROBA TA

Blugii pot fi îmbrăcaţi oriunde şi se numără printre piesele vestimentare care nu au restricții de vârstă. Aceștia pot fi purtaţi de copii, elevi şi studenţi, de femei și chiar de pensionari. Dar de câte perechi de blugi este nevoie cu adevărat?

E posibil să aveţi o colecţie foarte funcţională având doar cinci perechi. Iată care sunt ele:

page2

Sursa poza: www.wardrobelooks.com

1. Blugii obişnuiţi

Aceasta va fi perechea cea mai folosită. De obicei, au croială dreaptă şi culoarea albastru închis, care vizual lungeşte picioarele. Pot fi purtaţi în fiecare zi, se potrivesc perfect cu cizmele şi se recomandă să fie purtaţi deasupra lor.  Blugii care ţi se potrivesc de minune pot fi cumpăraţi în două exemplare: o pereche pentru încălţăminte cu talpă joasă şi una pentru cea cu toc.

 2Sursa poza: www.sojeans.com

2. Blugii ajustaţi pe picior

Este un model universal şi poate fi purtat în trei moduri diferite: cu toc ce va face picioarele să arate nemaipomenit de lungi, pot fi răsuflecaţi şi purtaţi cu încălţăminte pe talpă josă sau pot fi plasaţi în interiorul cizmelor. Iar pentru cei mai creativi, acest model poate fi purtat pe post de leggings , sub alte haine cu lungime mai mare.

3

Sursa poza: www.angelfashionline.blogspot.com

3. Blugii în stil pantalon obişnuit

Acest model aminteşte pantalonii clasici, aceștia sunt cusuţi nu dintr-o ţesătură de lână sau de in, dar din denim. Aceştea sunt perfecţi pentru ocaziile formale, când nu ai chef să te îmbraci elegant. Pot fi confecţionaţi din denim subţire, pot arăta lejer sau chiar să amintească pantalonii palazzo. Important este să fie perfect călcaţi.

4

Sursa poza: www.momentswithmeera.com

4. Blugii trendy

Pentru fiecare sezon designerii propun o gamă variată de modele creative: cu talia ridicată, cu rupturi sau patchwork, înstăriţi artificial sau modele boyfriend. Aceştea, imediat ce i-ai cumpărat trebuie purtaţi cât sunt pe val. Însă, la alegerea lor nu trebuie de uitat niciodată de individualitate şi stilul personal.

5

Sursa poza: www.wardrobelooks.com

6

Sursa poza: www.thebestfashionblog.com

7

Sursa poza: www.trend-kid.com

5. Blugii de sezon

Aceşti blugi sunt foarte variaţi după culori: de la alb, albastru la gri şi burgundy. Modul de alegere este foarte simplu: cei de culori deschise sunt recomandaţi pentru perioadele calde ale anului, iar cei de culori închise şi adânci pentru iarnă şi toamnă. Dar aşa cum fiecare regulă există pentru a o încălca, poţi să le asociezi şi în sezoanele opuse.

DSC_2713

Sursa poza: www.classroomcouture.blogspot.com

De asemenea, la procurarea blugilor este foarte important să ţineţi cont de calitatea denimului şi de modul în care se aranjează pe siluetă. Renunţaţi la ei în cazul în care sunt prea strâmți sau dacă blugii formează cute în zona sistemului de închidere. Se recomandă să cumpăraţi blugi care au în compoziţie un procent oarecare de lycra sau stretch, astfel o pereche îţi va oferi libertate în mişcare chiar în momentele când te aşezi sau apleci.

4136256_IMG_2504

Sursa poza: www.lookbook.com

Autor: Cristina Lupu

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Interview / Ana Ciorici: „Îți formezi stilul atunci când experimentezi”