Editor’s Letter / The right sunglasses…

Mereu mi-au plăcut lucrurile clasice, care să reziste în timp, de aceea de cele mai multe ori optez pentru piese sau accesorii versatile și calitative, care să supraviețuiască în garderoba mea mai multe sezoane.

Exemplul perfect sunt ochelarii de soare de la Linda Farrow din colecția SS 16, pe care i-am ales de la Felicia Optic Center după ce am avut marele noroc să devin câștigătoarea tombolei organizate de ei în cadrul evenimentului de celebrare a celor 5 ani de activitate.

IUR_2850

Am fost cucerită din prima de acești ochelari, chiar înainte de a avea loc tombola și de a se extrage numărul câștigător. Au fost primii pe care i-am probat și mi-am zis: „wow, sunt perfecți pentru forma feței mele”. Ramele rotunde, cu lentile reflectorizante transformă imediat orice look și cu siguranță nu se vor demoda prea curând. Ochelarii sunt potriviți pentru diverse stiluri vestimentare și pot fi purtați la mai multe tipuri de coafuri. Eu am optat pentru un costum All White creat de brandul autohton Raquette și pentru un coc sleek și cărare pe mijloc. Însă abia aștept să-i asortez unui look boho, deoarece  chiar la prima vedere m-au dus cu gândul la anii ’70.

Apropo, brand-ul Linda Farrow a fost fondat în 1970, iar astăzi continuă să fie lider în sfera „eyewear design”. Acesta este popular pentru stilul unic pe care îl promovează.

Analizând catwalk-ul, se pare că designerii devin din ce în ce mai creativi, mai ales atunci când vine vorba de accesorii. Ochelarii având pe lângă rolul de protecție solară și pe cel de accesoriu statement.

În caz că planificați să vă procurați o pereche de ochelari, țin să menționez că în sezonul primavară-vară 2016 se poartă ochelarii de soare de tip Wayfarer, Aviator, Cat Eye, Oversized, cei cu rame colorate, cu forme geometrice mai puțin obișnuite și cei cu lentile reflectorizante, iar la Felicia Optic Center  îi găsiți pe toți, la prețuri diverse.

P.S. Am ales rama în nuanțe de maro închis și bej pentru că se potrivește perfect cu nuanța părului și tenului meu. În plus, îi pot asorta cu ușurință la majoritatea hainelor din garderobă.

IUR_2814 IUR_2825 IUR_2828 IUR_2857 IUR_2861 IUR_2863 IUR_2866 IUR_2888 IUR_2908

Photo: Iuri Cazac

Editor: Doina Tapordei

Sunglasses: Linda Farrow / Felicia Optic Center

Hair & Make-up: Ekaterina Ketrushka

Ținuta: Raquette

www.lookfresh.md

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
ALEGEREA FASHION GUIDE / Nuanțele de violet și roz cuceresc această vară