Alegerea Fashion Guide // Rujul mov, noul must-have în trusa ta de make-up.

Culoarea buzelor și nuanța rujului sunt cartea ta de vizită. Pentru un machiaj de vară impecabil, AVON îți vine în ajutor cu un nou produs. De curând, brandul a lansat rujul lucios Shine Burst ce se încadrează perfect în actualele tendințe ale verii. 

Acesta cuprinde 15 nuanțe delicioase în ambalaje metalice colorate. Și pentru că gusturile și stilurile sunt diferite, AVON îți pune la dispoziție patru categorii diverse de nuanțe, și anume: nude, roz, roșu și violet. Echipa Fashion Guide a pus la încercare calitatea rujului.

IUR_9581 IUR_9516 IUR_9498 IUR_9554

Noul ruj de la AVON este o piesă must-have în această vară. Pe lângă faptul că rujul este hidratant, acesta oferă și o nunață delicioasă a buzelor. Astfel, prezentatoarea TV, Lena Potorac a optat pentru o culoare violetă, mai exact Plum Shock. Această nuanță mov de prună a scos-o frumos din anonimat, iar machiajul ei stilat a devenit un reper în materie de extravaganță. Culoarea mov se contrastează perfect cu părul blond, dar și cu cel brunet.

IUR_9412 IUR_9430 IUR_9473 IUR_9452 IUR_9399 IUR_9400

Experții în ale frumuseții ne atenționează să nu alegem la nimereală nuanța de mov pentru care vrei să optezi în acest sezon. Dacă ochii îți sunt de un albastru intens sau nu prea, atunci te va prinde bine un ruj mov ce are accente albăstrii. În cazul în care culoarea ochilor este verde, nuanța recomandată este una ce bate spre maro sau un roșu închis. În gama Shine Burst de la Avon poți găsi și alte două nuanțe potrivite pentru un machiaj îndrăzneț – Fresh Fuchsia și Vivid Cherry.

IUR_9629 IUR_9564 IUR_9482

Rujul Lucios Shine Burst poate fi al tău la un super preț de 79,00 lei. Pentru a comanda produsele contactează Reprezentantul tău Avon sau caută unul pe www.facebook.com/Avon.md

Foto: Iuri Cazac

Text: Svetlana Gore

Model: Lena Potorac

www.avon.md

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Trend Alert / Umerii goi – cea mai sexy tendință a acestei veri