Va fi lansat un nou parfum, semnat de designerul internațional Kenzo Takada

Kenzo Takada este un designer japonez născut pe 27 februarie 1939 la Himeiji – Japonia. La insistența părinților a studiat literatura, însă nemulțumit și plictisit, a plecat la Tokio, unde a lucrat ca zugrav, iar seara urmând cursurile de artă. În doar 6 luni a fost admis la colegiul de modă, iar în 1960 a câștigat premiul SOEN – distincție prestigioasă în Japonia. Peste 4 ani pleacă la Paris, unde inspirat de hainele Courrages realizează 30 de modele, dintre care doar 5 fiind acceptate de designerul francez Louis Feraud. Tânărul designer încearcă să-și găsească un loc în lumea modei.

avon-retoma-parceria-com-grifes-de-moda-na-perfumaria_1

În 1970 deschide primul magazin în care vinde haine casual, largi, schimbă forma umerilor și introduce țesăturile de bumbac, câștigându-și reputația de trendsetter în moda pentru tineri. În câțiva ani devine cunoscut sub numele de „Great White Designer”, iar în 1983 lansează prima linie de îmbrăcăminte pentru bărbați. În 1988 designerul semnează primul parfum Kenzo by Kenzo, urmează Parfum d’été, Le monde est beau si L’eau par Kenzo, Flower by Kenzo.

premiera_avon_kenzo_takada_111

În 2016 Kenzo Takada revine în atenția publicului, lansând o nouă aromă în colaborare cu brandul Avon. Avon Life este o apă de parfum de lux din categoria floral-lemnoasă, ce îmbie simțurile cu note de nufăr, iris și violetă. „Mereu îmi plăcea să lucrez cu aromele – să comunic cu creatorii de parfumuri, să inventez un concept, să analizez notele. Mi-a fost dor de acest proces. Vreo 5 ani în urmă am început să mă gândesc la ideea unui parfum, am arătat schițele creatorilor cunoscuți și sunt bucuros că am lansat această aromă împreună cu Avon. Este un brand de masă, și sper ca lansarea va plăcea cumpărătorilor” – povestește Takada.

Avon-Life-aromat-Kenzo-Takada-Kenzo-Takada-E`yvon-1

Apa de parfum este disponibilă spre comandare începând cu 29 septembrie la un preț de 495 de lei. La comandarea apei de parfum, poți primi deodorantul și loțiunea de corp la doar 1 leu fiecare.

Pentru a comanda Avon Life contactează Reprezentantul tău Avon sau lasă un mesaj la www.facebook.com/Avon.md

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
UITE CUM ARĂTAU ŞI AFLĂ CÂND AU APĂRUT PRIMELE REVISTE DE MODĂ / FOTO