Privé Fashion Events

Privé Fashion Events revine cu cel mai neordinar eveniment de modă din această toamnă

Pe 4 octombrie, în noua locație Tesalia, va avea loc cel mai neordinar eveniment de modă din Republica Moldova. A III-a ediție Privé Fashion Events va aduna 14 designeri din Moldova, care își vor expune cele mai elegante colecții pentru sezonul Fall / Winter 2018 – 19.

Vino să admiri cele mai noi creații, semnate de: Top Coat by Olga Tovstenco, Viggo, O&C Bralettes, Berrezzo, Malliny, 105 Store (March Again, Osez le Style, Dillerry), Irina Kroitor, Andaleya, Șotropa, Fortuna Sisters, Ana Popova Loungewear, Ariadna, Nicole Storm, Sofi&Co.

Și de această dată, Privé Fashion Events va impresiona publicul prin eleganță și decorul sofisticat. Laitmotivul evenimentului va constitui stilul baroc, prezentând elemente de dramatism, erotism și grandoare în fiecare mișcare.

Privé Fashion Events, unicul show premium din Republica Moldova, are drept scop promovarea brandurilor locale și sporirea nivelului evenimentelor de modă din țară.

Evenimentele Privé Fashion Events adună cele mai importante personalități din domeniul fashion, media influenceri și bloggeri din Moldova.

Biletele de participare la fashion – show pot fi procurate pe site-ul afisha.md. Numărul de locuri este strict limitat.

Berrezzo

Vi s-a întâmplat vreodată ca o melodie, o imagine să explodeze în interiorul Dumneavoastră cu o dorința nestăvilită de a trăi viața din plin? De a-i savura toate gusturile? Bănuim că ați trăit măcar vreodată momentul.
Aceste senzații sunt comparabile cu efectul ținutelor Berrezzo – elegante, dinamice, curajoase și la maxim feminine. La fel ca și creatoarea lor, Janna Berezovscaia, ținutele brand-ului sunt pe potrivă să seducă imaginația oricui. Iar abordarea individuală, asezonată cu decor lucrat manual, fac aceste piese vestimentare incomparabile și inconfundabile. Fiecare femeie merită sa fie înfrumusețată de ținutele Berrezzo!

fb_berrezzo

Andaleya

Brand-ul Andaleya – minimalism, rafinament și eleganță! Ținutele mărcii sunt create pentru femeile moderne preocupate de carieră și stil, iar originalitatea și unicitatea sunt debordante în fiecare creație!

Pe lângă participarea la evenimentele fashion din țara noastră, a reușit să bifeze și prezența la săptămâna modei din Iași. Inga Dobraș, designerul Andaleya, are ca scop cucerirea concursurilor de talie internațională!

fb_andaleya

Nicole Storm

“Nicole Storm” este un brand tânăr, care produce ținute de seară și cocktail pentru dame, precum și seturi de rochii asortate pentru mamă și fiică.

Stilul minimalist, dar și sofisticat în același timp, pune în valoare feminitatea posesoarei, iar producerea în ediții limitate evidențiază unicitatea personalității sale.

fb_nicolestorm

Fortuna Sisters

Fortuna Sisters este tandemul a două surori talentate, pasionate de modă și artă, adepte ale stilului feminin. Abordarea diferită și viziunile noi se datorează studiilor pe care le-au urmat în Universitățile din Italia – Polimoda si Academia di Belle Arti “Aldo Galli”.

Materialele fine, atenția la detalii, design-ul unic și tehnicile manuale minuțioase sunt cartea de vizită a brand-ului Fortuna Sisters.

fb_fortuna2

Irina Kroitor

O caracteristică distinctivă a mărcii Irina Kroitor este faptul că fiecare client își păstrează individualitatea. Lucrul cu clientul continuă chiar și după ce piesa vestimentară a fost achiziționată. Gama sortimentului este extinsă de la lenjeria de corp la îmbrăcăminte și pălării.

Creați-vă stilul cu marca Irina Kroitor, păstrați- vă individualitatea și primiți aplauzele întregii lumi!

fb_irinakroitor

Ana Popova

Timp de 10 ani, brandul ,,Ana Popova” s-a remarcat cu colecții inedite de bijuterii, iar recent s-a lansat și cu lenjerie vestimentară pentru casă. Colecțiile Loungewear marca ,,Ana Popova” conțin pijamale lejere, salopete și rochii ușoare. Modelele sunt completate cu imprimeuri, volane și elemente din dantelă fină ce reflectă expresia romantismului feminin influențat de stilul retro din anii ’40. Colecția este dedicată femeilor care preferă să rămână tandre chiar și atunci când sunt acasă.

fb_anapopova2

105/Store

Magazinul brand-urilor autohtone 105/store găzduiește mărcile exclusive made in Moldova, create cu pasiune.

Osez le style – calitatea, unicitatea și caracterul indemodabil sunt valorile pe care le promovează. Au ales țesături din Italia, competența specialiștilor din Moldova și încăpățânarea în obținerea unui produs final, care sa pună în valoare orice femeie, prin minimalism și un gram de sofisticație.

DiLerry – brand autohton lansat în 2016. Specializat pe delicatețe și rafinament, precum și stofe fine de atlas, combinate regal cu dantelă franceză.

Îmbină 2 linii: lenjerie în stil chic homewear și, totodată, ținute de tip office.

March Again – dăruiește o senzaţie de armonie cu sine însuși și accentuează individualitatea stilului. March Again – e o stare frumoasă a sufletului!

fb_105_new

Olga Tovstenco

Stil clasic, sport – chic sau imagine fatală – femeia 2Coat de Olga Tovstenco este mereu unică. Are propria viziune, propriul stil, care îi scoate în evidență personalitatea. Astăzi este o femeie de afaceri de succes, iar mâine o apariție fatală sau o copilă tânără și fără griji. Noua colecție este creată pentru a-ți admira propria frumusețe.

fb_topcoat

O&C Bralettes

O&C Bralettes s-a născut din dragostea pentru frumos și din dorința de a oferi femeii o stare de confort, siguranță și acceptare a propriei senzualități în fiecare moment al zilei.

Finețea dantelei este completată de îndrăzneala design-ului, creând o alură irepetabilă a brand-ului. Laitmotivul noilor colecții este tandemul dintre alb și negru, dintre dramatism și romantism clasic.

fb_oc

Șotropa

Femeia moderna, inconfundabilă și fermecătoare este în centrul fiecărei piese vestimentare Șotropa. Noua colecție reflectă intru totul spiritul brandului la nivel estetic, cu haine chic, gândite pentru a pune în valoare feminitatea.

Șotropa are menirea să ofere clientelor haine cu o atitudine puternică, care să le amplifice încrederea în propriile forțe.

fb_sotropa2

Viggo

Fiecare piesă din colecțiile brandului este rezultatul pasiunii desăvârșite pentru clasicul stil masculin adaptat cerințelor bărbatului modern. Construcția tradițională a costumului oferă acestuia clasă și longetivitate, în timp ce croiala modernă și țesăturile superioare plasează purtătorul sub lumina reflectoarelor.

fb_viggo

Ariadna

Noua colecţie Ariadna este o continuare a poveştilor pe care le creăm de fiecare dată, cu fiecare rochie. Am folosit fineţea tulle-ului, fluiditatea mătăsii şi sclipirea cristalelor cusute manual. În acelaşi timp, ca de obicei, punem un mare accent pe sexualitatea femeii, dezgolind-o uşor. Ne place la nebunie să transformăm o femeie în femme fatale învăluită în mister, ce balansează între puritate şi păcat.

fb_ariadna

Sofi&Co

Brandul Sofi&Co este binecunoscut în rândul fashionistelor datorită pieselor în ultimele tendințe ale sezonului, de o calitate superioară și design european. Recent, brandul a pus bazele propriei producții prin lansarea unei colecții marca Sofi&Co, în care se imbină perfect stilul smart casual și tendințele de ultimă oră în materie de modă.

fb_sofico

Malliny

Brandul Malliny nu se conduce după tendințe, ci oferă creații elegante și inegalabile. Rochiile Malliny sunt pentru femeile care se simt bine în pielea lor și pentru care haina este doar o reflexie a  personalității.

fb_malliny

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
The Golden Diamonds / WHERE DREAMS COME TRUE