Foto:LEIGHTON MEESTER

Inspiră-te din stilul actriței Leighton Meester! GALERIE FOTO

În ultimii ani, Leighton Meester ocupă primele locuri în topurile celor mai bine îmbrăcate vedete de la Hollywood. Serialul „Gossip Girl” a promovat-o pe plan internațional ca pe o adevărată fashionistă. De fiecare dată când apare pe covorul roșu, la un eveniment monden sau în viața de zi cu zi, actrița afișează mereu o aparitie sexy, sofisticată și elegantă.

leighton meester

Sursa foto: leightonmeesterfashionstyle.tumblr.com

Mereu adepta ținutelor chic, vedeta preferă stilul romantic și feminin, dar uneori adoră să iasă din tipare, optând pentru ținute nonconformiste. Deseori a fost văzută purtând rochii mini, vaporoase, de culoare albă, dar și ținute în nuanțe neon. Vedeta optează și pentru un stil ușor adolescentin uneori, care include imprimeuri jucăușe. Leighton mărturisește pentru presa internațională că are un stil cameleonic, care suferă schimbări aproape zilnic. În ceea ce privește designerii preferați, actrița poartă Ferragamo pentru genți și pantofi, Zac Posen, Marc Jacobs, Nanette Lepore, Diane von Furstenberg si Julie Haas.

leighton meester

Sursa foto: leightonmeesterfashionstyle.tumblr.com

Preferă stilul casual în viața de zi cu zi
Atunci când nu se află la evenimente mondene sau în fața camerelor de luat vederi, Leighton uită de ținutele elegante și poartă haine comode, în special blugi stretch, botine cu toc gros, cardiganuri, blazere, eșarfe supradimensionate și ochelari de soare colorați. Când vorbim de apariții pe covorul roșu, Leighton face mereu cea mai bună alegere, prin ținute care o avantajează, îi scot trăsăturile în evidență, fiind mereu foarte sofisticate și sexi. Preferă rochiile cu umeri înalți, dantela, materiale lucioase, voalul sau satinul.

leighton

Sursa foto: leightonmeesterfashionstyle.tumblr.com

Cel mai mult cheltuie pe pantofi
Actrița poarta mereu tocuri foarte înalte, poșete XXL și botine Marc Jacobs. Piesa preferată din garderobă este un trench marca Azzeldaine Alaia, cumpărat din Paris. Actrița recunoaște că cei mai mulți bani cheltuie pe pantofi, despre care consideră că pot schimba total o ținută. Leighton este de părere că și o pereche de jeans și un tricou ponosit vor arăta superb dacă porți o pereche de pantofi sau de cizme bine alese. La capitolul poșete, adoră absolut orice model de la Nina Ricci, iar pantofii care i-ar purta mai mereu sunt o perche de pantofi roz de la Balenciaga.

meester

Sursa foto: leightonmeesterfashionstyle.tumblr.com

Are stilist personal
Precum majoritatea vedetelor de la Hollywood, actrița lucrează cu un stilist care-i cunoaște preferințele și au o relație excelentă de prietenie. “El este pregătit să-și asume tot felul de riscuri, așa că ne distrăm mult împreună”, a declarat Leighton pentru presa internațională.

meester

Sursa foto:gossipgirl.alloyentertainment.com
 

GALERIE FOTO

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
INSTAGRAM MOMENT / #FASHION&FOOD #ZENCAFE Rulouri Cheese Maki pentru iubitorii de Sushi