Foto: Tendințe în moda masculină

Urmărește tendințele în vestimentația masculină (2013) /FOTO

Pentru bărbați, sezonul de primăvară-vară 2013 vine cu noi tendințe și stiluri. Așa că, dacă doriți să dați dovadă de curaj, trebuie să încercați neapărat propunerile marilor designeri .

Foto: Tendinte și stiluri pentru bărbați 2013Cămășile denim cuceresc și garderoba masculină. Acestea pot fi asortate cu o pereche de pantaloni în culori neutre.

Foto: Cămașa Denim

Sursa foto: www.preventishoes.com

Pantalonii scurți sunt un must-have pentru acest sezon. O cămașă sau un maiou cu un print dynamic va fi o alegere bună pentru acest gen de pantalon. Iar dacă doriți să impresionați și mai mult puteți îmbrăca un sacou.

Foto: Pantaloni Scurți

Sursa foto: mensfashionworld.tumblr.com

Dungi, dungi și iarăși dungi! Cravată, maiou, sau pantaloni, indifferent ce articol vestimentar veți alege, dacă acesta va fi în dungi atunci fiți sigur că veți ieși din anonimat. Este de dorit să îmbrăcați o singură haină în dungi, pentru a crea un echilibru vizual al întregii ținute.

Foto: Dungi

Sursa foto: behindthecocktailring.blogspot.fr

Nu vă fie frică de culori! Marii designer promovează culori aprinse precum portocaliul, verdele mentă și roșul. Un costum în astfel de nuanțe va fi o investiție de neregretat.

Foto: Color suit

Sursa foto: www.a-gentlemans-row.com

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
SAG Awards 2014 / Ținutele vedetelor de pe covorul roșu