Men Trend / Top 6 modele de ceasuri în vogă

Ceasul de mână este un accesoriu must-have pentru bărbați, iar pentru ca acesta să fie asortat cu succes ținutei, tebuie să ții cont de modelul ales și de stilul tău vestimentar.

Pentru a oferi o mână de ajutor bărbaților stilați care vor să-și gestioneze eficient timpul, Fashion Guide a pregătit un top al ceasurilor recomandate pentru sezonul rece de marile case de modă din domeniul orologeriei.

fashion guide watches trend men

Sursă foto: www.lookbokk.com

Brandul Cartier propune colecția nouă de ceasuri „Rotonde Small Complications”, de la salonul din Hong-Kong, Watch & Wonders. Ceasurile au corpuri confecționate din aur și oțel, dar și cu diverse cadrane. Acestea mai sunt dotate cu indicator de rezervă a energiei, indicator de oră și a datei.

Foto 1

Sursă foto: www.ablogtowatch.com

Pentru iubitorii de ceasuri de mână, IWC în colaborare cu Santorini au creat noua colecție de ceasuri numită „Portofino”. Accesoriile sunt dotate cu indicatoare care arată fazele lunii, aceasta fiind considerată de fapt cea mai frumoasă funcție a ceasului.

Foto 2

Sursă foto: www.iwc.com

Tag Heuer – brand-ul renumit pentru participarea la curse de viteză între automobile a lansat de curând mai multe cronografe pentru McLaren Automotive. Acestea sunt decorate cu cristal din safir greu de zgârâiat, brățară cu încheitoare dublă, butoane ușor utilizabile, numere mari și este rezistent la apă, chiar la o adâncime de 100 metri.

Foto 3

Sursă foto: www.beaverbrooks.co.uk

IWC a prezentat o nouă ediție de ceasuri numită „Big Pilot’s Watch Edition – Le Petit Prince”. Ceasornicele sunt create în stil clasic și reprezintă cabina de pilotaj având un cadran de culoare albastru-închis cu corpul confecționat din aur roșu sau oțel, iar pe partea din spate este gravat chipul unui mic prinț. Modelul este lansat cu un tiraj limitat până la 1000 de exemplare și a fost expus la licitația celor mai importante ceasuri – Sotheby, din Geneva. Creatorul s-a inspirat din nuvela „Micul Prinț”, autorul căreia este Antoine de Saint-Exupéry prezentând importanța umanității în societate.

foto 4

Sursă foto: www.cloudfront.net

Baume & Mercier a lansat un model excepțional de cronograf care datează din anul 1948. Ceasul are un echilibru perfect, fiind confecționat din oțel și având un diametru de 44 mm. Ceasornicul este echipat cu un cadran de afișare și două contoare de culoare negru-opalin, de altfel, acesta are o curea de aligator maro-deschis și cu o cataramă de fixare. Se recomandă să fie asortat unor ținute casual, fiind realizate în stilul sport-chic.  

foto 5

Sursă foto: www.static.kodajo.com

Hublot lansează noua ediție de cronografe pentru Ferrari numită „Big Bang”, în care ingineria inegalabilă și design-ul rafinat se combină perfect. Cronografele sunt concepute din 500 piese formate din detalii complicate. Confecționate din ceramică solidă și elegantă care protejează mecanismul automatic și cadranul schelet suav, este înzestrat cu o serie de funcționalități inclusiv cu un mic cronometru. Pentru o protecție mai sigură este dotat și cu cristal de safir.

foto 6

Sursă foto: www.crownandcaliber.com

Autor: Nathaniel Kowalsky

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Casting! Cel mai mare concurs de modele organizat în premieră în Republica Moldova