Men Trend / 5 modele de genți must-have pentru bărbații moderni

Geanta este un accesoriu esențial în garderoba unui bărbat. Aceasta completează cu succes orice ținută.  Indiferent de model, stil sau print, aceasta nu trebuie să lipsească atunci când vă creați un look.

Vă prezentăm mai jos 5  genți obligatorii care nu trebuie să vă lipsească din garderoba de bază.

Valiza

O valiză pentur călătorii este primordială, mai ales dacă obișnuiți să călătoriți des atât în scopuri profesionale, cât și turistice. Aceasta este încăpătoare și vă va fi utilă mereu. Este o achiziție obligatorie pentru orice bărbat.

Foto

Geanta de mână

Acest model de geantă este perfect pentru cei care merg în călătorii scurte, atunci când nu au nevoie de prea multe haine. De asemenea geanta de mână este ideală și pentru bărbații care practică sportul, astfel în ea pot fi puse lucrurile necesare cum ar fi prosopul, încălțămintea de schimb și produsele de igienă. Asortați geanta de mână la un look casual, sport sau smart casual și nu veți da greș.

foto foto

Servieta

Servieta este modelul de geantă potrivit îndeosebi pentru bărbații de afaceri, care au nevoie de spațiu suficient în care pot fi puse actele, mapele sau computerul portabil. Încăpătoare, clasică și comodă, servieta este obligatorie în garderoba bărbaților și poate fi purtată cu o ținută elegantă și clasică.

 

foto foto

Geanta de umăr

Geanta de umăr este modernă, comodă și o puteți purta zi de zi. Optați pentru o nuanță neutră, astfel o veți putea asorta practic la orice ținută, însă cel mai indicat ar fi să o asortați la stilul smart casual. Purtați acest model de geantă atunci când mergeți la plimbare în oraș sau chiar și la oficiu.

foto foto

Rucsacul

Această geantă este considerată una din cele mai comode. Încăpător și ușor de purtat, rucsacul vă poate fi extrem de util în călătoriile care necesită multă mișcare, mers pe jos sau plimbări pe bicicletă. Purtați-l cu o pereche de pantaloni scurți sau jeanși și cu un maiou pentru a obține un look lejer și relaxat.

2625

Modelele de genți prezentate mai sus pot fi achiziționate în Magazinul Art-Vest de pe bd.Moscovei 2

tel: (022) 443508

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
foto
Tendințe/ Costumele de baie care vor fi în vogă vara aceasta