Foto: Daniela Culev

Daniela Culev: „Moda este o boală! Am devenit dependentă de ea” / GALERIE FOTO

Daniela Culev este bloggeriță, iar marea sa pasiune este fără îndoială moda. Și-a creat propriul blog în 2012, la începutul lunii septembrie, iar astăzi deja se poate mândri cu sute de vizualizări. Fashion bloggerița ne-a dezvăluit de ce și-a făcut blog, ne-a povestit despre experiențele sale de la fashion week-uri și ne-a spus unde obișnuiește să facă shopping.

Foto: Daniela Culev

Foto: Cristina Evtodii

Daniela a reușit să se facă remarcată prin originalitate, stil și atitudine firească. Ținutele ei sunt mereu creative și pline de culoare, dar cel mai important, acestea îi reflectă personalitatea. Îi plac hainele de calitate, iar de cele mai dese ori apelează la croitori pentru a-și realiza propriile creații.

Foto: Daniela Culev

Foto: Cristina Evtodii

Secretul unui fashion blog de succes
Mi-am creat blog pentru a-mi promova ideile și pentru a-mi împărtăși experiențele. Călătoresc mult și muncesc cot la cot cu iubitul meu. Încercăm să combinăm plăcutul cu utilul. El este cel care îmi face de obicei pozele pe care le postez pe blog. Consider că pozele frumoase și calitative sunt cele mai importante pentru un blog sau un site de modă, iar cu cât acestea sunt mai atrăgătoare cu atât mai mulți vizitatori vor fi. Mai ales că acum lumea nu se mai complică să citească.

Daniela Culev
Despre fashion week-uri, bloggeri și street style
Am mers doar o singură dată la fashion weeks, dar sper să mai merg. La aceste evenimente se duc de obicei cumpărători, critici de modă, fashion editori, bloggeri și fotografi. Acolo pleacă lume care într-adevăr este interesată de modă și de colecțiile noi. La săptămânile modei vin și persoane care pur și simplu își doresc să se afirme sau să-și demonstreze ținutele. Ca să ajungi la un fashion week trebuie să faci parte în primul rând din sfera dată. Bloggerii de modă au devenit deja mai influenți decât multe alte site-uri populare și care sunt de mult timp pe piața mediatică. Ei au devenit o lume aparte și sunt foarte populari pentru că lumea cumpără ținutele postate la ei pe blog. La săptămânile modei port hainele mele, adică nu le împrumut ca să fac publicitate unui designer sau unui butic. Unicul lucru care nu a fost al meu este un accesoriu care trebuia purtat la gât, iar eu l-am utilizat pe post de bentiță și asta a trezit interesul multor oameni.

Daniela Culev
Bunica ei, o fashionistă adevărată
De modă sunt pasionată de mică. Mama și bunica îmi cumpărau multe haine. Bunica mereu a fost o fashionistă, ea îmi aducea adesea haine din Germania, astfel în fiecare zi eram îmbrăcată diferit. Bunicii îi plăcea mult să mă vadă diversă. Iar pentru că mama este interpretă, ea mereu a avut multe haine, iar mie îmi străluceau ochii de fiecare dată când le vedeam. Bunica mea și acum își cumpără stofe și își coase piese vestimentare, adoră moda. Se uită și acum la Fashion TV și cunoaște trendurile mai bine decât mine. Adesea îmi spune ce se poartă și care sunt tendințele. Atunci când merg la ea trebuie să arăt impecabil, de altfel mă critică.

Daniela Culev
Unde face shopping Daniela Culev?
Nu zic că e normal, dar eu dau toți banii pe modă. Parcă e o boală, devin dependentă de ea și nu știu dacă mai pot să scap așa ușor. Nu fac niciodată shopping la noi în țară. Este extrem de scump pentru calitatea care ni se oferă. Nu cred că se merită, mai ales că eu văd în alte țări lucruri mult mai accesibile și mai ok decât la noi, din păcate. Recent am avut ocazia să merg în Olanda și să iau haine vintage, ceea ce pentru mine este nou. În principiu unde sunt de acolo îmi cumpăr haine. Foarte des comand din internet.

Daniela Culev
Eleganță, stil și Prada
Am un stil extrem de divers și chiar să vreau să mă țin de unul nu pot. Pot să încalț și pantofi cu toc de 12 cm extrem de incomozi, dar frumoși și eleganți, dar pot purta și teniși. Stilul care mă reprezintă este daily casual, dacă pot să-i spun așa. Prefer brandurile cu renume mondial pentru că într-adevăr sunt foarte calitative, însă nu pot spune că sunt adepta acestora. Am în garderoba mea Prada, Tom Ford, Louboutin, Casadei, Giussepe Zanoti, Lanvin. Haina de calitate va ține mai mult și va fi mai bună la spălat. Obișnuiesc deseori să-mi iau stofe și să-mi fac propriul model. De exemplu în Italia acestea sunt foarte accesibile.

Daniela Culev

Daniela Culev

GALERIE FOTO

Interviu realizat de Doina Popov
Foto: arhiva personală

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Cum alegem ochelarii de soare potriviți?