Foto: Coafuri de plajă

Fiți sexy la plajă. Aflați ce coafuri sunt în vogă în această vară / FOTO

Pentru o zi de plajă alegeți coafuri ușor de realizat și de purtat, care nu vă vor incomoda. Există suficiente opțiuni pentru a arăta stilat întreaga vacanță. Dar înainte de toate vă recomandăm să investiți într-un spray de păr cu sare de mare și să strângeți ușor șuvițele de păr, pentru a le conferi un minimum de volum.
 
Wet look
Stilul wet look a cunoscut popularitate datorită comodității cu care se poate obține. După prima baie în mare, vă puteți pieptăna pe spate părul și veți obține un wet look sofisticat, perfect acceptat pe plajă.
 
wet look

Sursa foto: www.pinterest.com

 
Bucle delicate
Indiferent de textura părului, apa sărată a mării va crea onduleuri naturale ale părului. Astfel s-a născut una dintre cele mai populare coafuri de plajă “beach waves”. Buclele ușoare sunt unele din cele mai căutate tendințe ale sezonul primăvară-vară. Dacă aveți părul natural ondulat nu trebuie decât să dați un pic de volum buclelor folosind produse waterproof. Pe de altă parte, dacă aveți părul drept, luați în calcul că atunci când veți intra în apă buclele vor dispărea.
 
waves

Sursa foto: www.fashion-tidbits.blogspot.com

waves

Sursa foto: www.pinterest.com

waves

Sursa foto: www.victoriasecret.com

 
Stilul hippie
Coafura hippie poate fi o variantă naturală și în același timp sexy. O puteți adopta dacă aveți părul lung, dar și dacă aveți părul tuns scurt, bob. Cel mai important este să nu uitați de accesoriile de bază, precum eșarfe și bentițe cu diferite imprimeuri precum puncte, flori sau chiar dungi. Pe lângă toate acestea, florile în păr pot adăuga o doză de romantism coafurii.
 
hippie style

Sursa foto: www.pinterest.com

 
Coada de cal sau împletitura
Părul împletit nu doar protejează părul împotriva razelor de soare, dar și arată impecabil. Pentru a părea o coafură mai dezordonată, faceți o coadă într-o parte sau una pe spate și scoateți câteva șuvițe, astfel veți conferi puțin volum cozii împletite. Coada de cal de asemenea poate fi ideală pentru o zi de plajă.
 

ponytail

Sursa foto: www.sueswink.tumblr.com

braid hair

Sursa foto: www.fabfashionfix.com

braid hair

Sursa foto: www.hairstylestars.com

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Cum alegem ochelarii de soare potriviți?