Chanel a dat valoare perlelor / FOTO

Bijuteriile anilor’20 erau colierele opulente, încrustate cu diamante și pietre prețioase, adăugând o extravaganță căutată rochiilor de seară. Un pic cam prea mult pentru gustul lui Chanel, femeia care gândea întotdeauna cu câteva mișcări înainte.

Ea a conceput bijuteriile tip mărgele, din materiale mai puțin scumpe, printre preferatele ei fiind perlele albe sau negre.

chanel

Bijuteriile frapante care au rolul de a contrasta cu rochiile minimaliste au devenit rapid o atracție irezistibilă pentru toate doamnele la modă. Cunoscute drept unele dintre cele mai chic accesorii, bijuteriile cu perle și-au găsit dintotdeauna un loc confortabil în abordările vestimentare feminine.

chanel

Sursa foto: free-range.org.uk

chanel

Sursa foto: www.pinterest.com

chanel

Sursa foto: www.pinterest.com

Începând cu Coco Chanel, căreia nu îi lipsea niciodată un șirag de perle de la gât și continuând cu vedete contemporane, perlele și-au păstrat o arie largă de interes și, implicit, o rată mare de succes. Mai mult decât atât, abordările moderne le-au găsit în asocieri inedite dar deosebit de atrăgătoare, precum cea cu cristale Swarovski, cele mai în vogă elemente ale ultimilor ani.

chanel

Sursa foto: www.vogue.mx

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Instagram moment / Breakfast #Fashion&Food