sport

FIȚI ÎN TREND ÎN SPORTSWEAR / FOTO

Vara este anotimpul care implică o mulțime de activități, de aceea este necesară o vestimentație comodă și lejeră, dar stilată.

Rita Ora

Sursa foto: pinterest.com

Tendințele pentru bărbați

Dacă bărbații vor să iasă în evidență, aceștia pot opta pentru o ținută sport în care să predomine galbenul pal asortat cu verdele smarald.

men

sport

De asemenea se poartă și portocaliul electric sau nectarină. Acesta trebuie să se reflecte în trei piese vestimentare, cum ar fi: sacou – centură – geantă. Important este ca cele trei piese să aibă aceeași nuanță de portocaliu. Culoarea respectivă este utilizată în colecțiile designerilor renumiți ca Carolina Herrera, Helmut Lang, J. Mendel.

men sport

Anna Sui și Rodarte sunt designerii ce răspândesc popularitate privind vestimentația în nuanțe de albastru monaco. De aceea, bărbații pot purta în continuare această culoare, care se potrivește perfect unei imagini comode și sportive.

sport

sport

Tendințele pentru femei

Odată ce Pantone a declarat verdele smarald culoarea anului 2013, designeri ca Michael Kors, Reem Acra, Derek Lam și Lan Posen, nu au întârziat să utilizeze întreaga paletă de culoare, de la mint pastel până la cele mai intense nuanțe de turcoaz. Iar nuanța de kaki este una potrivită pentru vestimentația sport în sezonul de vară. Anume kaki-ul sau verdele măsliniu redă o anumită putere prin intermediul ideii de inspirație militară.

sport

sport

sport

Sursa foto: strellson.com

Text realizat de Elena Putregai

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Atenție, start concurs! Fii tu “Miss Optica 2018”