aurelia naider

Aurelia Neider: “Garderoba spune multe despre o femeie”

După ce şi-a făcut studiile în străinătate, stilistul vestimentar Aurelia Neider a revenit în ţară cu o dorinţă arzătoare de a schimba imaginea oamenilor din Moldova. Pasiunea ei pentru modă vine încă din copilărie. Avea o vârstă fragedă când începuse să-i placă hainele, să le probeze şi să creeze din ele look-uri mai puţin obişnuite.

 benetton

 Aurelia Nedier cu Mr.Benetton

Aurelia Neider se poate mândri cu un palmares bogat. A fost consultant de imagine pentru emisiunea “Fabrica de Staruri”, a colaborat cu redacţiile mai multor reviste autohtone, iar acum este consultant de imagine pentru câteva posturi televizate şi organizează şi seminare, în cadrul cărora oferă servicii de imagine şi stil personal. Află de la stilistul Aurelia Neider mai multe despre importanţa stilului în viaţa unei femei şi despre tendinţele în sezonul toamnă-iarnă 2014.

Dna Neider, cât de importantă este imaginea unei femei în societate?

În zilele noastre imaginea devine tot mai importantă pentru societate. Atunci când te afli într-un mediu profesional, totul despre tine trebuie să comunice profesionalism: mersul, privirea, strângerea de mână, vocea, machiajul şi coafura. Imaginea transmite mai mult decât credem, tot la primul contact vizual observăm şi stilul vestimentar, care joacă un rol important în viaţa noastră de zi cu zi.

Situaţia financiară influienţează aspectul fizic?

Şi da, şi nu. Desigur că o femeie are nevoie de un anumit buget pentru a-şi permite să meargă la un salon de înfrumuseţare, la cosmetolog sau la un dentist pentru a avea o dantură perfectă. Însă o siluetă ideală o poţi căpăta şi în condiţii de casă.

Aurelia Neider cu Vivienne Westwood

Stilul vestimentar poate dezvălui personalitatea unei femei?

Stilul este un mod de exprimare a personalităţii. Întreaga garderobă a unei femei spune multe despre personalitatea acesteia. O femeie care se îmbracă doar în culori neutre, fără niciun accent de culoare, este tipul de persoană care îşi doreşte să fie invizibilă pentru toţi ceilalţi. Femeile care nu poartă rochii sau fuste şi pe care le vedem mai mereu în pantaloni au personalităţi puternice, dar care simt nevoia să-şi impună limite şi să-şi restricţioneze sexualitatea pentru a se integra mai bine din punct de vedere social.O femeie care are acelaşi pulover sau acelaşi tricou în mai multe exemplare, dar în culori diferite, îi este teamă de schimbare.

 

Citiți continuarea interviului pe www.thewoman.md

Sursa foto: alllady/arhiva personală

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Ținutele etalate de oaspeți și participante la „Miss Pistrui 2014” / FOTO