coafuri anii 50

Coafurile pe care le purtau bărbații în anii’50 / FOTO

1950 este anul celor mai năstruşnice idei privind coafurile bărbăteşti. Acestea nu aveau o limită și variau de la efectul de seriozitate deplină la cel de nesupunere totală. Cele mai preferate coafuri de către bărbați erau pampadour, ducktail şi ivy league haircut.

Pampadour – este coafura regăsită în imaginea lui James Dean, Desi Arnaz sau Little Richards, care descria anumite subculturi, cum ar fi trupele rockabilly. În prezent stilul este adoptat de cei care sunt îndrăgostiţi de stilul vintage. Exemple bune sunt celebrităţi ca Justin Bieber şi Bruno Mars.

coafura anii 50

coafura anii 50

coafura anii 50

                  Sursa foto: www.edwardianteddyboy.com,  pinterest.com

Ducktail – coafura respectivă se contopeşte cu persoanele rebele şi nonconformiste. A câştigat popularitate o dată cu legenda rock’n roll-ului, Elvis Presley. Ducktail a fost denumită coafura ce reprezenta tineretul anului 1950 și subcultura Teddy Boys, în special.

coafura anii 50

coafura anii 50

coafura anii 50

Sursa foto: www.doctormarco.comwww.metro.us                    

Ivy League haircut – coafura respectivă nu mai este una dezordonată şi rebelă, ci se caracterizează printr-o interpretare nouă, care redă seriozitate. Viitorii studenţi ai Universităţilor Oxford, Howard sau Cambridge, optau pentru ea. În prezent, Matt Damon, poartă coafură ivy league.

coafura anii 50

coafura anii 50

coafura anii 50

Sursa foto: www.metro.us, pinterest.com

Text realizat de Elena Putregai

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
foto
AVON dă tonul tendințelor în această toamnă! Descoperă cele 6 produse must-have