Cum purtăm stilul smart casual? FOTO

Smart casual este un cod vestimentar ce îmbină stilul office, elegant,  asortat cu piese vestimentare casual, confortabile, cum ar fi cele din denim. Acest stil este perfect pentru toți cei care nu trebuie să respecte un dress code rigid la locul de muncă.

foto smart casual

Pentru partea de sus a ținutei smart casual, nu trebuie să lipsească  topul sau  bluza, puloverul, cardiganul, jacheta, sacaoul, cămașa office, sau cea din denim. Acestea nu trebuie să conțină imprimeuri prea îndrăznețe, sloganuri, paiete, sau alte aplicații.

foto smart casual

Sursa foto: www.elfsacks.com

foto smart casual

Sursa foto: www.pinterest.com

foto smart casual

Sursa foto:  www.blondeepisodes.com

Pentru partea de jos a ținutei optați pentru jeanși drepți, de culori închise, fără aplicații și imprimeuri, sau pantaloni asemănători cu jeanșii, care pot fi ușor asortate cu un sacou. La capitolul încălțăminte, alegeți o pereche de  botine, cizme pantofi, balerini, sandale, numai nu teniși sau altă încălțăminte sport.

foto smart casual

Sursa foto: www.pinterest.com

foto smart casual

Sursa foto: www.fabzz.com

foto smart casual

Sursa foto: blog.sezane.com

În cazul în care alegeți să purtați în partea de jos jeanși, atunci cel mai potrivit ar fi să-i asortați cu o cămașă, top, sau bluză și un sacou. Nu vă fie frică să  experimentați cu nuanța sacoului sau cea a pantofilor.  Cu un colier statement, o pereche de ochelari de soare și o geantă  plic supradimensionată, veți obține un look smart casual  perfect.

foto smart casual

Sursa foto: www.cdn3.chicisimo.com

foto smart casual

Sursa foto: celebinspire.tumblr.com

Text realizat de Svetlana Postolachi

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Fusta midi monopolizează moda anului 2014! Ce modele mai propun designerii