“My London Shop” – shopping britanic la Chişinău!

Londra este orașul excelent pentru shopping și pentru a te delecta cu brand-uri de calitate. Tot în capitala britanică, se desfăşoară numeroase evenimente destinate modei, cel mai important fiind London Fashion Week, care adună zeci de jurnaliști, bloggeri și editori de modă din lumea întreagă.

01

Dar ce faci atunci când nu ai posibilitatea să ajungi acolo, iar tu ai ţintit demult într-o revistă o creaţie a unui designer britanic? Fashion Guide te invită la My London Shop, magazinul brand-urilor din Marea Britanie, pe care poţi să îl vizitezi oricând, pentru că e chiar în Chișinău. Situat în sectorul Buiucani al capitalei, îşi aşteaptă clientele cu accesorii, haine şi încălţăminte de la cei mai faimoşi creatori.

02

04

03

În My London Shop puteți găsi brand-uri precum Fever London , Aftershok, Catherine Deane, Bastyan, Almost Famous, Issa London,  Nougat London, Alice by Temperley, Nicole Farhi, Day Birger. Tot la My London Shop o să găsiţi creaţii semnate Calvin Klein, Vivienne Westwood, Michael Kors, Malandrino The Sak, Hype, Osprey London, Juicy Couture, French Connection.

27

32

35

30

28

Mai mult, veși găsiți și o adevărată oază de coliere, brăţări, inele și cercei. Este locul perfect pentru achiziţionarea cadourilor exclusive și unice. De asemenea, puteţi primi un vaucher în valoare de 100 de lei, care vă permite să achiziţionţi la preţ redus orice produs din My London Shop.

34

33

25

Nu ezitaţi să accesaţi şi  pagina web:  www.mylondonshop.md , dar şi pagina de facebook pentru a fi la curent cu noile colecții.

*Str. Alba Iulia 148/3, parter 1, boutique 3 (intersecţie cu str. Paris)

 Telefon: 022592240, mobil: 060516899

 Text: Iuliana Mămăligă

Foto: Cristina Evtodii

 

 

 

 

 

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
EUROVISION 2014 / Ținutele participanților din a doua semifinală