„Mir nevest” vă invită la o nouă prezentare a rochiilor de seară și de mireasă!

Toamna aceasta, portalul mirnevest.md va bucura din nou locuitorii capitalei cu unul dintre cele mai importante evenimente din industria modei. Pe 29 octombrie, la Casa  Sărbătorii va avea loc un fashion show unde vor fi prezentate rochii de mireasă și de seară ale designerilor autohtoni.

mirnevest.md

Portalul Mir Nevest vă aduce mai multe detalii despre participanții prezentării de modă:
 
Inna Nour, salon-atelier Paradis, Chișinău.

Salonul Paradis te ajută să devii mireasa la care ai visat. Aici poți coase rochia la comandă după un model deja existent, sau să creezi un design exclusiv pentru a fi sigură că ai o rochie unicat. Salonul Paradis vă poate oferi rochii  atât pentru mirese, cât și rochii de seară. Femeile însărcinate, de asemenea, își pot găsi rochia de mireasă potrivită .
 
Ludmila Levițcaia, salon Esenia, Chișinău.

Timp de 12 ani, salonul de mariaj „Esenia” creează rochii de mireasă exclusive. Rochiile sunt create în stil avangardist și sunt perfecte pentru femeile care vor să-și evidențieze sexualitatea și individualitatea personală.
 
Natalia Pânzaru, salon Di Vero, Chișinău.

Salonul Di Vero oferă rochii de lux în care orice femeie se poate simți irezistibilă. În această zi specială, veți fi cea mai frumoasă și splendidă mireasă datorită designului unic al rochiei alese.
 
Ludmila Goncear, atelier SaraFan, Chișinău.

Fie că vă doriți o ținută de zi, sau de seară, atelierul SaraFan vă ajută să vă realizați visele. Datorită modelelor originale și a drapării complicate rochiile nu cedează creațiilor prezentate de pe podiumurile lumii.
 
Aliona Mârzac, Chișinău

Crearea rochiilor de mireasă este cea mai mare pasiune a ei. Deja de 13 ani, Aliona Mârzac se specializează pe crearea rochiilor de mireasă și creează rochia perfectă pentru fiecare femeie în parte.
 
Vitalia Nicolova, salon-atelier „Vita”, Tiraspol

“Exclusivitatea, confortul şi calitatea sunt mereu în vogă!”

Salonul “Vita” propune servicii de design, reparaţie, închiriere şi creare a rochiilor de mireasă și de seară de orice complexitate. Specialiştii salonului vor fi bucuroşi să vă ajute în crearea unei ţinute noi ori în repararea piesei vestimentare preferate.
 
Ala Costina, Chişinău

Mai mult de 10 ani Ala Costina creează rochii fermecătoare pentru a bucura doamnele, dar şi realizează visele mireselor din Moldova.
 
Irina Movcean, studio design vestimentar, Benderi

Calitate superioară, design unic, abordare individuală. Studio-ul se axează pe crearea rochiilor exclusive de mireasă şi de seară, a pieselor vestimentare casual şi obiecte de interior.
 
Marina Scrijan, salonul de mariaj „Jasmin”, Bălţi

Modelele salonului de mariaj „Jasmin” sunt mereu prezente pe piaţa modei. Noile apariţii se deosebesc prin stil, armonie, calitate şi varietatea modelelor. Pentru crearea rochiilor de mireasă se folosesc ţesături moderne, precum: satin, brocart, tafta, mătase, șifon și dantelă franceză. Rochiile sunt completate cu broderii de mătase, aranjamente florale, cristale Swarovski, mărgele japoneze, perle și mărgele de sticlă.
 
Olga Iacubovscaia şi Aliona Ciornîi, salonul „Olga M”, Chişinău

Salonul „Olga M” a fost deschis în anul 1992 de către Olga Iacubovscaia-Marcova – designer vestimentar cunoscut în Moldova. În colaborare cu Aliona Ciornîi, Olga crează modele de haine inedite. Meşterii salonului au obţinut premii naţionale şi internaţionale la diverse concursuri şi festivaluri de modă.
 
Diana Voevutki, salonul de mariaj „Ariadna”

Salonul de mariaj „Ariadna” este amplasat în centrul oraşului Orhei. Aici orice mireasă îşi va găsi rochia viselor. Atmosfera caldă a salonului va permite miresei să se relaxeze şi să-şi aleagă ţinuta cu plăcere şi fără grabă. Salonul este popular printre miresele din toate colţurile Moldovei, dar şi după hotarele ei.
 

Biletele pot fi comandate la numărul de telefon 0 79 05 82 84
Mai multe informații puteți afla pe www.mirnevest.md sau pe pagina de facebook mirnevest.md

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Paris Fashion Week / Schiaparelli, colecția couture primăvara 2014